Connect with us
Un mort și 19 răniți într-un carambol în Germania

Externe

Un mort și 19 răniți într-un carambol în Germania (FOTO)

Un om a murit iar alți 19 au fost răniți într-un accident rutier teribil petrecut în Germania. Un transportor auto a lovit în plin o coloană de mașini, cinci autoturisme fiind distruse. Imaginile de la fața locului descriu perfect cât de puternic a fost impactul.

Un mort și 19 răniți într-un carambol în Germania

Accidentul rutier în care un om a murit, iar alți 19 au fost răniți s-a petrecut în weekend, înainte de intrarea în Emstunnel, pe A31, în Germania, în apropiere de granița cu Olanda. Se pare că un transportor auto condus de un lituanian de 31 de ani a intrat în plin într-o coloană staționată de mașini în spatele unui blocaj în trafic.

Un bărbat de 57 de ani, pasager într-un autoturism, a decedat, alte patru persoane au fost rănite grav, inclusiv un copil mic. Două persoane au suferit răni moderate, iar 13 persoane au fost rănite ușor.

Potrivit departamentului de pompieri Leer, în mașinile implicate în carambol erau turiști din Renania de Nord-Westfalia și Olanda.

În timpul impactului a fost rănit și un câine, atât de grav încât a fost eutanasiat la fața locului. 165 de de servicii de urgență au intervenit pentru a salva victimele. Autostrada a fost blocată pe ambele sensuri. Răniții au fost transportați cu elicopterele și ambulanțele la spitalele din jur și din Bremen.

Amintim faptul că, un alt carambol deosebit de grav petrecut în Germania a avut loc la începutul acestui an. Accidentul a avut loc în jurul orei 01:00, în noaptea de Revelion și au fost implicate 15 mașini cu 29 de persoane la bord. Două dintre aceste persoane au decedat, printre care și un cetățean român. Alte 12 persoane au fost rănite, iar  14 persoane au scăpat nevătămate.

Evenimentul rutier s-a produs în apropierea localităţii Wildeshausen. Serviciile de urgenţă au ajuns cu greu în zona accidentului din cauza blocării unui sens al autostrăzii şi a condiţiilor de ceaţă densă.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top