Connect with us
Un nou atac în Siria a avut loc astăzi. Avioane de război neidentificate, la orizont

Externe

Un nou atac în Siria a avut loc astăzi. Avioane de război neidentificate, la orizont

Ziua și atacul în Siria. Războiul din țara aflată în Orientul Mijlociu este de departe de a se termina. După atacul chimic lansat zilele trecute asupra civililor și riposta americană în toiul nopții, statul sirian a fost astăzi atacat de avioane de război neidentificate.

Un nou atac în Siria: O femeie a fost ucisă

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO) a indicat că avioane de război neidentificate au bombardat astăzi orașul ocupat de rebeli Khan Sheikhoun. Acest oraș a fost ținta presupului atac chimic la începutul săptămâni, relatează agenția DPA.

Conform informațiilor oferite de cei de la Drepturile Omului (OSDO), o femeie a murit și un alt civil a fost rănit în raidul aerian care viza partea de est a orașului mai sus amintit.

Bombardamentul de azi vine la o zi după ce SUA au lansat zeci de rachete împotriva unei baze aeriene din centrul țării. În atacul chimic de marți, atribuit deocamdată guvernului sirian, au murit 87 de civili, dintre care 31 de copii. Guvernul de la Damasc neagă informațiile potrivit cărora atacul ar fi fost orchestrat de regimul Assad.

CITEȘTE ȘI: SUA au atacat Siria! Reacție dură a Rusiei! Cum au reacționat celelalte state

Atac chimic în Siria, soldat cu zeci de morți. Printre ei se numără și copii

Rusia este profund îngrijorată de atacul americanilor, având în vedere că Siria este văzută ca o țară aliată a rușilor. Premierul rus Dimitri Medvedeva a fost vehement: „Raidul american a fost la câțiva centimetri de o confruntare militară cu Rusia”. Consiliul de securitate al ONU s-a reunit la cererea Rusiei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top