Connect with us
Văduva lui Kobe Bryant a dat lovitura! Primește o sumă colosală de bani

Externe

Văduva lui Kobe Bryant a dat lovitura! Primește o sumă colosală de bani

Regretatul baschetbalist Kobe Bryant a decedat în data de 21 ianuarie a acestui an, alături de una dintre fiicele sale. Cei doi se aflau într-un elicopter privat, care s-a prăbușit și a provocat un incendiu. Niciunul dintre cei 5 pasageri nu a supraviețuit accidentului, în ciuda intervenției de urgență a salvatorilor. Moartea celor doi a lăsat în urmă o mare durere atât pentru familie, cât și pentru cei care l-au apreciat pe sportiv. De curând, soția acestuia, Vanessa Bryant a fost informată că va primi o sumă mare de bani, în urma unei investiții făcute de sportiv.

Văduva lui Kobe Bryant a dat lovitura! Primește o sumă colosală de bani

În urmă cu câțiva ani, Kobe Bryant a investit într-o firmă de energizante aproximativ 5 milioane de dolari. Ulterior, firma a evoluat semnificativ, iar în 2018 a fost cumpărată de Coca-Cola, ceea ce i-a adus un mare succes. Cu toate acestea, văduva sa nu mai vrea să se implice în această afacere, așa că va primi partea care i se cuvenea soțului său, respectiv 183 de milioane de dolari.

”Am pierdut un prieten și un frate. BodyArmor a pierdut un tată. Marca nu ar fi fost așa de bine poziționată dacă nu ar fi fost Kobe Bryant și ce a făcut el între 2012 și 2013.”, a declarat Mike Repole, fondatorul companiei nord-americane.

În urma accidentului în care a fost implicat Kobe Bryant au murit alte 4 persoane. Elicopterul s-ar fi prăbușit din cauza condițiilor meteo nefavorabile. La ora accidentului, în Los Angeles era o ceață foarte densă, iar pilotul ar fi zburat în cerc preț de 15 minute, după care a decis să urmeze autostrada spre destinație. La ora 9:40, nivelul de vizibilitate a scăzut și mai mult, iar pilotul a schimbat direcția spre o zonă mai înaltă. A ridicat rapid elicopterul până la aproape 600 de metri. Din nefericire, n-a fost suficient pentru a evita impactul.

După această nenorocire care a lăsat trei copii fără tată, soția lui Kobe face acuzații grave. Ea este convinsă că cel vinovat pentru accident este chiar pilotul, care mai fusese anchetat anterior pentru încălcarea regulilor de minimă vizibilitate, zburând într-o zonă de vizibilitate redusă din cauza condițiilor meteo. Din nefericire și acesta a decedat, alături de ceilalți pasageri.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top