Connect with us
Wizz Air anuleaza toate cursele din România spre nordul Italiei

Externe

Wizz Air anuleaza toate zborurile din România spre nordul Italiei. Lista zboruri anulate

Wizz Air a transmis astăzi că anulează toate zborurile din România spre nordul Italiei în contextul problemelor de sănătate din regiune. Astfel zborurile din București, Timișoara, Cluj, Iași și Craiova sunt anulate. Iată care este programul zborurilor anulate de Wizz Air până pe 2 aprilie.

Zboruri anulate de Wizz Air spre Italia

Zboruri anulate Italia
București – Bergamo
București – Treviso
Cluj – Bergamo
Cluj – Treviso
Timișoara – Bergamo
Timișoara – Treviso
Suceava – Bergamo
Iași – Treviso
Iași – Bergamo
Craiova – Bergamo

Compania Wizz Air returnează gratuit prețul biletelor anulate la zborurile spre Bergamo și Treviso sub forma de credit în contul de client Wizz Air sau reprogramează gratuit călătoria. Tariful pe care clienții îl vor primi înapoi este de 120% din prețul biletului.

Reprogramările se pot face după data de 2 aprilie doar pe aceleași rute pe care biletele au fost cumpărate în limita locurilor disponibile.

Dacă ați achiziționat un bilet printr-o agenție de turism, pasagerii cu zboruri anulate trebuie să ia legătura cu operatorul care le-a vândut biletul și beneficiază de aceleași condiții, dar se supun și regulamentului propriu al agenției.

Compania explică că a luat această măsură pentru a evita răspândirea virusului care face ravagii în acest moment în lume. Detalii despre rambursarea biletelor se pot gasi pe site.

Pasagerii afectați de zborurile anulate au fost informați prin email sau SMS.

Blue Air și Tarom anulează zboruri

Compania Blue Air a anunțat astăzi că anulează astăzi și mâine zborurile spre Milano, iar Tarom a renunțat la 10 curse spre Roma pentru că zbura cu avioanele goale.

Toți pasageri au dreptul la compensații, fie prin reprogramarea zborurilor, fie prin returnarea sumelor de bani plătite pe bilet.

Andreea Marinescu este reporter și redactor generalist la HUFF.ro. Are o experiență de 6 ani în jurnalism, iar ultimii 3 și i-a petrecut în jurnalismul online. A mai scris pe site-uri de TOP din România, precum www.revistate.ro. Andreea Marinescu este specializată în știri generale, economice și analize. De asemenea este un bun reporter de teren care are surse bune de informare și credibile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top