Calin Papura a murit! Scenograful avea 69 de ani

Ultimul update: joi 22 august 2019 13:41 Data publicării: joi 22 august 2019 13:41
Autor , în Film

Doliu în lumea cinematografiei, Calin Papura, cel mai celebru scenograf din România a încetat din viață azi noapte. Cei care l-au cunoscut și au lucrat cu el îl plâng pe rețele de socializare.

Moartea lui Calin Papura se pare că a venit în urma unui atac de cord.

Din 1972 lucrează la Studioul cinematografic „Bucureşti” ca asistent scenograf la filme precum Ciprian Porumbescu, Agentul straniu, Actorul şi sălbaticii, Oraşul văzut de sus, Ultimele zile ale verii, Marele singuratic, Bietul Ioanide ş.a.

Filmografie – design de producţie

  • Hawaii (2017) Trailer
  • Octav (2017) Trailer
  • Scurtcircuit (2017) Trailer
  • The Crucifixion / Cronicile fricii (2017)
  • Live (2015) Trailer
  • Nameless (2015)
  • The Miracle of Tekir / Miracolul din Tekir (2015) Trailer
  • A Farewell to Fools / Condamnat la viață (2013) Trailer
  • Puzzle (2013) Trailer
  • Sunt o babă comunistă (2013) Trailer
  • Youth Without Youth / Tinerețe fără tinerețe (2007) Trailer
  • Return of the Living Dead: Necropolis (2005) Trailer
  • Return of the Living Dead: Rave to the Grave (2005)
  • Le père Goriot / Moș Goriot (2004)
  • Atlantis – Das ewige Rätsel (2000)
  • Balanța (1992)

Filmografie – scenografie

  • Live (2015) Trailer
  • Poveste de dragoste (2015) Trailer
  • Sunt o babă comunistă (2013) Trailer
  • După dealuri (2012) Trailer
  • L’enfance d’Icare / Copilăria lui Icar (2009) Trailer
  • Restul e tăcere (2008) Trailer
  • Youth Without Youth / Tinerețe fără tinerețe (2007) Trailer
  • Examen (2003)
  • Furia (2002)
  • După-amiaza unui torționar (2001)
  • Piso porta (2000)

Loading...
Langkawi e THE ONE
Langkawi e THE ONE
Sursa: Huff.ro
Știri despre:  
Comentarii