Connect with us

Știri

Leac pentru pete și pistrui de la Lidia Fecioru

Lidia Fecioru ne oferă un leac pentru pete și pistrui extrem de eficient. Este cunoscut faptul că aceste două mici probleme sunt extrem de supărătoare pentru orice femeie. Din fericire nu este atât de greu precum crezi să scapi de acestea.

Leac pentru pete și pistrui de la Lidia Fecioru

Lidia Fecioru are câteva soluții excelente care te pot scăpa de pete maronii, pistrui și alte imperfecțiuni. Bioenergoterapeutul spune că poți scăpa de aceste imperfecțiuni ale tenului folosind doar două ingrediente pe care le ai deja la îndemână: orezul și apa.

Citește și: Ce se întâmplă dacă pui folie de aluminiu pe piele. Lidia Fecioru a dezvăluit cât de benefică este

Orezul se pune în apă și se lasă la macerat timp de aproximativ 2 ore. Se scurge apoi orezul și cu apa rezultată se spală fața. Rezultatele apar după mai multe utilizări, în funcție de fiecare tip de ten. Vei scăpa de pistrui și pete maronii dacă folosești remediul în mod regulat.

Citește și: Lidia Fecioru, leac pentru chisturile ovariene

Leac pentru pete si pistrui de la Lidia Fecioru

Leac pentru pete si pistrui de la Lidia Fecioru

„Se ia o lingură de orez, se pune într-un pahar cu apă timp de 12 ore, cu acea apă te speli pe mâini, pe față, cei care au pete maronii, pistrui. Acestea dispar. Același efect îl are și apa de orez fiert. O lași pe față jumătate de oră, după care te speli”, povestește Lidia Fecioru.

 Lidia Fecioru a slăbit în jur de 30 de kg

Lidia Fecioru a avut o greutate impresionantă- 90 de kg.  Bioenergoterapeutul a povestit că un ceai minune a ajutat-o să slăbească.. Este vorba despre o combinație între două ingrediente aromate: scorțișoară și foi de dafin. Cu ajutorul acestui amestec, a topit 30 de kg în doar câteva luni.

Citește și: Lidia Fecioru a dezvăluit cel mai nou leac pentru pietrele la rinichi: „În prima zi una, în a doua zi…”

„Am ajuns de la 90 de kilograme la 60 cu multă voință. Dar știi de ce? Pentru ca m-am îmbrăcat într-o rochie și soțul meu mi-a reproșat. Atunci mi-am dat seama că omul de lângă mine nu mă mai iubește deloc. Am slăbit, am divorțat. Am speculat un regim alimentar, regimul Demis Rhoussos, e dietă disociată.”, a spus Lidia Fecioru.

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top