Connect with us
Este acesta cel mai tare job din lume? Uite pentru ce este platita aceasta femeie

Știri

Este acesta cel mai tare job din lume? Uite pentru ce este platita aceasta femeie

WOW! Aceasta femeie are, probabil, cel mai tare job din lume!

Sa cresti un copil nu este deloc usor, ai nevoie de foarte multa energie si dedicare. Iti dai insa seama ce inseamna sa cresti un pui de urs panda? Ei bine, acesta este un job chiar foarte bine platit!

Ai nevoie de foarta multa rabdare pentru a creste pui de panda, mai ales pentru ca la nastere acestia cantaresc aproximativ 100 de grame. Totodata, acestia sunt orbi si aud foarte slab atunci cand sunt mici, asa ca au nvoie de foarte multa atentie. Este chiar uimitor faptul ca aceste creaturi minuscule pot supravietui si pot deveni atat de puternice odata cu trecerea timpului.

ACESTEA SUNT CELE MAI CIUDATE JOBURI DIN LUME! INCREDIBIL!

Ursii panda au nevoie de aproximativ 4 luni pentru a face primii pasi si jumatate de an pentru a incepe sa roada la betele de bambus. Atunci cand sunt tinuti in captivitate, ursii panda sunt foarte greu de crescut, iar persoana care se ocupa de acest lucru are nevoie de foarte multa rabdare si nervi de otel. De fapt, puii de panda au o reputatie pentru faptul ca necesita atentie din plin. Ei au nevoie de multa afectiune daca nu sunt alaturi de mamele lor.

Daca vrei sa te ocupi de acesti pui poti castiga pana la 32.000 de dolari, insa trebuie sa petreci 365 de zile pe an avand grija de ei. Asta inseamna ca vei imparti toate momentele frumoase din viata pana cu ei, pana ce vor creste si se vor putea descurca singuri. Uite cum se descurca aceasta femeie cu un job de vis!

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top