Connect with us
Audiențe - Kanal D, pe locul 2 pe întreaga la zi, la toate segmentele de public monitorizate

TV

Audiențe – Kanal D, pe locul 2 pe întreaga la zi, la toate segmentele de public monitorizate

Kanal D s-a plasat ieri, 31 august, pe locul doi in topul audientelor, intreaga zi, pe toate targeturile, conform cifrelor furnizate de Kantar Media. Astfel, pe segmentul de public comercial, postul a inregistrat 1,7% Rating si 12,1% cota de piata; pe All Urban, Kanal D a inregistrat 1,9% rating si 10.6% cota de piata, iar pe segmentul de public National – 2,3% Rating si 12,4% cota de piata.

In Prime Time (20:00 – 24:00), Kanal D s-a plasat pe primul loc, inregistrand 6,5% Rating si 18,3% share la nivelul publicului de la orase, si 7,2% Rating si 19,9% cota de piata la nivelul publicului din intreaga tara. In ceea ce priveste publicul comercial, in intervalul mai sus mentionat, statia a ocupat locul doi, cu 5,4% Rating si 18,8 % cota de piata.

Grila de toamna a postului Kanal D este pe gustul romanilor, show-urile „Te vreau langa mine”, „Bravo, ai stil!”, „Teo Show”, „WOWBiz”, precum si programele de Stiri si serialul „Bahar, viata furata” i-au tinut pe telespectatori in fata micilor ecrane pe durata intregii zile.

Maine, de la ora 20:00, telespectatorii se vor bucura de premiera show-ului „Super Potriveala”, apoi, de la 21:45, de prima Gala a celui de-al treilea sezon „Bravo, ai stil!”. Luni, de la ora 20:00, va debuta, la Kanal D, serialul turcesc de succes „In bataia inimii”. Kanal D continua sa casige noi telespectatori printr-o oferta de programe variata, in concordanta cu asteptarile romanilor si cu valorile statiei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top