Connect with us

Externe

2 oameni au reușit să scape cu viață din cursa care a luat viața a 157 de pasageri

Cel puțin 2 oameni consideră că au primit a doua șansă la viață după ce au ratat zborul operat de Ethiopian Airlines, care s-a transformat într-o tragedie.

Potrivit Russia Today, două minute au făcut diferența dintre viață și moarte pentru Antonis Mavropoulos, care a întârziat la poartă de îmbarcare și nu a mai putut urcă în avion.

UPDATE Avion prăbușit cu 157 de pasageri la bord. Nu există supraviețuitori. Al doilea Boeing 737 MAX 8 într-o cursă fatală

“Vedeam lumea cum urcă în avion. Am fost foarte furios că nu m-au lăsat și pe mine să urc”, a declarat el pentru postul grecesc Alpha TV, amintindu-și cum furia i-a dispărut instant după ce a aflat că aparatul Boeing 737 MAX s-a prăbușit după doar 6 minute de la decolare.

Vremea: Cod portocaliu în România. Rafale de vânt de 140 de km/h. Avertismentul ISU

Iar după șocul inițial provocat de o asemenea știre, grecul spune că și-a dat seama că a fost “ziua lui norocoasă”.

Mavropoulos nu este singurul care crede că a fost ziua lui norocoasă. Ahmed Khalid a pierdut și el zborul spre Nairobi, după ce zborul lui de lagatura din Dubai spre Addis Ababa a fost întârziat.

Pasageri din peste 30 de ţări se aflau la bordul avionului Boeing 737 MAX al companiei Ethiopian Airlines, care s-a prăbuşit duminică dimineaţă la scurt timp după decolarea de pe aeroportul din Addis Abeba, a anunţat directorul general al companiei aeriene, Tewolde Gebre Mariam, citat de agenţiile internaţionale de presă.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top