Connect with us
Horoscop săptămânal: Minerva, Urania, Pătrășcanu, 3 astrologi o singură concluzie

Știri

4 astrologi, o singură concluzie. Horoscop săptamâna 17-23 iunie – Scapă cine poate

Cei mai buni astrologi din România au realizat horoscop săptămâna 17-23 iunie 2019. Mijlocul lunii iunie aduce provocări multiple. Astrologul Nicoleta Svârlefus spune pe scurt: Provocari? Le treci sau nu?. Mihai Voropchievici previzionează tensiuni între zodii, dar pe de alta parte vin vești excelente. Urania, cea mai celebră astroloagă din România, se axează pe cele doua evenimente majore: Lună plină în Săgetător și tranziția sorelui în Rac. Ambele evenimente vor aduce schimbări semnificative.

Minerva  astrologul HUFF.ro spune că săptămâna ce urmează pune la încercare nervii natvilor, dar vor găsi mereu soluții în ultimul ceas.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 iunie 2019 pentru toate zodiile. Se anunță o săptămână care pune la încercare Berbecii și Săgetătorii. Gemenii sun puși pe investiții, iar Balanțele sunt în cautări. Vărsătorii sunt focusați pe carieră, iar taurii au ceva probleme de sănătate.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 iunie 2019 Caracteristica perioadei 17 – 23 iunie

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 iunie 2019 - Carieră, finanțe, relații și stare generală

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 iunie 2019 – Carieră, finanțe, relații și stare generală

Pentru Berbec este favorizată concentrarea mentală, pentru Leu relațiile cu frații sunt prioritare iar pentru Săgetători evaluarea propriilor talente.

Pentru Gemeni să fie atenți ce investiții vor să le facă, pentru Balanțe urmează o perioadă de căutare în sine iar pentru Vărsători o posibilă transformare a carierei.

Taurii au probleme de sănătate, ceea ce aduce în plan secund preocuparea legată de bani, la Fecioară ies în evidență talentele manageriale iar Capricornii trebuie să-ți dovedească talentul de negociator.

Pentru Rac familia are prioritate, Scorpionul atenție la tendințele autodistructive, iar Peștii au dubii legate de credință.

Citeste INTEGRAl Horoscop Minerva pentru saptamana 17-23 iunie 2019

Horoscop săptămâna 17-23 iunie – Scapă cine poate, dar 3 sunt protejați

Horoscop săptamâna 17-23 iunie 2019 Nicoleta Svârlefus - Provocări! Le treci sau nu?

Horoscop săptamâna 17-23 iunie 2019 Nicoleta Svârlefus – Provocări! Le treci sau nu?

Horoscop săptămânal 17-23 iunie 2019 realizat de Nicoleta Svârlefus. Daca ziua de luni 16 iunie începe cu porți deschise pentru zodii, nativii doar trebuie să le observe. Săptămâna din mijlocul lunii iunie debutează cu provocări pentru zodii. Aproape toate cele 12 zodii vor fi supuse la teste cu care au șanse să treacă la un nivel superior.

Atenție că exită risc mare de discuții în contradictoriu și se pot isca certuri din situatii aparent calme sau lipite de tensiune.

Horoscop săptamânal Nicoleta Svârlefus – Berbec

Ești foarte solicitat în plan profesional, de către șefi și persoane oficiale importante. Dialoguri interesante, propuneri de colaborare sau de a prelua responsabilități profesionale de anvergură pe termen lung. Gândește-te bine înainte de a accepta sarcini noi, oricât ar fi de tentante.

Există riscul să te suprasoliciți și să nu le poți duce la bun sfârșit. Ești susținut în această săptămână de multă lume, de prieteni, de oameni care abia te cunosc, dar asupra cărora exerciți un farmec de necontestat.

Ai încredere în tine și în faptul că Universul îți oferă tot ce ai nevoie pentru studiu, experiment și distracție. În a doua parte a săptămânii, este bine să te odihnești ceva mai mult.

Horoscop săptamânal 17-23 iunie 2019 – Taur

Ești animat de gânduri nobile la începutul săptămânii, astfel că dorința de rafinare sufletească, de a dialoga cu oameni erudiți este la cote înalte și ușor de satisfăcut.

Citește, studiază, învață, schimbă idei și informații cu cei dragi, vizionează spectacole de teatru, filme și lasă-te purtat de emoții. Pe de altă parte sunt șanse să călătorești sau măcar să planifici o călătorie pe diverse teme.

Citește INTEGRAl horoscopul săptămânal realizat de Nicoleta Svârlefus

Horoscop Urania pentru perioada 15-21 iunie 2019. Doua evenimente majore din horoscopul săptămânal vor marca periada următoare. Luna plină care întră în Săgetător, iar Racul care va fi tranzitat de soare aduce pentru toti nativii schimbări majore. De asemenea previziunile săptămânii vin cu provocări.

Horoscop Urania pentru săptămâna 15-21 iunie 2019

Horoscop Urania saptamana 15-21 iunie 2019. Lună plină aduce schimbări majore

Horoscop Urania saptamana 15-21 iunie 2019. Lună plină aduce schimbări majore

Cel mai de succes astrolog din România, Urania, ne aduce horoscopul pentru săptămâna 15-21 iunie 2019. Iată ce le rezervă astrele nativilor din zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Vărsător, Capricorn și Pești.

Urania Berbec

În prima parte a zilei de 15 iunie, discrete îngrijorări pe teme materiale. Între 15 iunie, după ora 12:03′, și după-amiaza zilei de 17 iunie, preocupări legate de formarea profesională care îi privesc și pe cei maturi, care au un statut, dar care trebuie să-și completeze universul de cunoaștere ca să evolueze și să țină pasul cu schimbările și înnoirile în planul comunicării, al tehnologiei.

Tranzitul indică un moment de conștientizare a acestei nevoi la nivelul mentalității și afirmării de sine. Contradicții între ceea ce au de învățat și realitatea cu care se confruntă; disponibilitate pentru deplasări și călătorii.

În dimineața zilei de 17 iunie, va avea loc Luna Plină în Săgetător, în sectorul evoluției prin cunoaștere, care poate să se asocieze cu un eveniment oficial (concurs, interviu).

Dialogurile sunt (destul de) bine susținute doar că, în acest răstimp, există tendința de exagerare, de afirmare orgolioasă ori de neînțelegere subtilă a momentului și asta nu va fi de partea lor.

Citește horoscop Urania INTEGRAL 

Mihai Voropchievici a dezvăluit horoscopul runelor pentru toate zodiile. Săptămâna 17-23 iunie vine cu vești bune pentru câteva zodii și cu vești mai puțin bune pentru alți nativi. Vor exista unele zodii care vor avea de dus bătălii în următoarele zile, dar vor reuși să iasă cu bine din aceste lupte, a susținut numerologul, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse. Iată ce au dezvăluit runele pentru săptămâna viitoare.

Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici

Vor veni schimbări majore pentru o zodie, în timp ce unii nativi se gândesc deja să își schimbe casa sau locul de muncă. Totodată, Wunjo, runa norocoasă a apărut în dreptul unei zodii, deci pe acești nativi îi așteaptă o săptămână cu siguranță bună. În continuare, vom vedea previziunile lui Mihai Voropchievici pentru toți nativii.

Citește INTEGRAL Runele 17-23 iunie realizat de Mihai Voropchievici

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top