Connect with us
5 simptome pe care le ai când suferi de diabeti - Boala Biancăi Drăgușanu

Știri

5 simptome pe care le ai când suferi de diabeti – Boala Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu, una din cele mai celebre vedete din România, suferă de diabet boală de care a aflat în urma unor analize. Dragușanu a anunțat că suferă de diabet astăzi.

Este una dinte cele mai raspandite boli din lume, iar numarul celor care sufera de o forma de diabet creste in fiecare zi.

Pentru multi, cele mai puternice simptome sunt setea incontrolabila, vizitele dese la baie si amorteala in maini si in picioare. Insa aceste simptome nu sunt singulare, iar unele cu totul surprinzatoare pot aparea in orice moment.

1. In primul rand, ai putea observa niste schimbari la nivelul pielii. Zone intunecate in jurul gatului, pe coate si la incheieturile degetelor pot fi semne ale unui nivel mult prea mare de zahar in sange.

Nivelul crescut de insulina duce la cresterea celulelor pielii si a melaninei. De asemenea, si scaderea in greutate ar putea fi un semn al diabetului. Analizele de sange sunt obligatorii pentru a depista orice problema de sanatate.

2. Al doilea semn al aparitieu diabetului este imbunatatirea vederii peste noapte. Sa incepi sa vezi deodata mai bine ca de obicei nu este un semn prea bun. Un medic de la Universitatea Vanderbilt a dezvaluit ca multi pacienti de-ai sai au spus ca vedera lor s-a imbunatatit. Dupa ce au inceput sa isi trateze diabetul, au avut nevoie sa poarte din nou ochelari de vedere.

Printre simptomele ca suferi de diabet se numara si manacarimile pielii

Cel de-l treilea semn este reprezentat de mancarimi ale pielii. Diabetul afecteaza circulatia sangelui, ceea ce duce la uscarea pielii si la mancarimi.

Unii pacienti diagnosticati cu diabet au senzatia de mancarime la nivelul extremitatilor, maini si picioare. In cazul in care o crema nu rezolva aceasta problema, ar trebui sa te gandesti ca este un semn al diabetului.

Al patrulea semn este scaderea auzului. Pacientii bolnavi de diabet zaharat experimenteaza o scadere semnificativa a auzului.

Un studiu efectuat de Institutul National American de Sanatate a sugerat ca pierderea auzului ar putea fi un simptom timpuriu de diabet.

Sforaitul este, de asemenea, un semn ca poti suferi de diabet. Pacientii diagnosticati cu diabet au probleme de respiratie.

Remediu naturist pentru diabetici

Diabetul este una dintre cele mai frecvente tulburări ale metabolismului. Clasificată ca boală, diabetul e cauzat de nivelul ridicat de glucoză din corp. Deși glucoza este principala sursă de combustibil pentru organism, excesul de zahăr din sânge provoacă serioase probleme.

Remediu naturist pentru diabetici

După ce are loc digestia, glucoza trece în fluxul sanguin, unde e folosită de celule pentru obținerea energiei. Ca glucoza să poată pătrunde în interiorul celulelor e nevoie de prezența insulinei. Insulina e un hormon produs de pancreas, glandă aflată în spatele stomacului.

Dezechilibrul cauzat de producerea insulinei pentru a deplasa glucoza aflată în sânge pune întregul corp în pericol. Pe Internet circulă de câteva zile o rețetă naturistă încercată de un bărbat din afară împotriva diabetului.

Remediul cuprinde multe fructe și apă. Mai mult, este recomandat și persoanelor care vor să slăbească. Pentru această rețetă e nevoie de kiwi, banane, varză mărunțită, mere și apă.

Ingredientele necesare:

– două banane;
– două mere;
– un pumn de varză mărunțită;
– 5 kiwi;
– jumătate de litru de apă plată.

Remediul se prepară foarte ușor. Ai nevoie de un stocător de fructe profesionist în care să introduci toate ingredientele enumerate mai sus. Toarnă apă la final și amestecă bine. Cu acest remediu poți ameliora simptomele diabetului, iar unii spun chiar că elimină definitiv boala.

Bananele conțin magneziu, mineral esențial pentru recăpătarea energiei pierdute peste zi. Bananele sunt recomandate și pentru buna funcționare a pancreasului, organ fundamental în evoluția acestei boli.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

1 Comment

1 Comment

  1. Costi

    2019-03-28T14:36:39+02:00 at 14:36

    Diabetul nu se vindeca niciodată,doar se tine sub control,mai usor cu minciunile(acei „unii”) de la final.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top