Connect with us

Vedete

6 celebritati care s-au casatorit cu prietenii din adolescenta

Stiai ca toate aceste celebritati s-au casatorit cu prietenii lor din adolescenta? Uite despre cine este vorba!

In lumea celebritatilor relatiile nu dureaza atat de mult pe cat ne imaginam. Oamenii se cunosc, se indragostesc, se casatoresc, insa dragostea dispare rapid si divortul apare la orizont. Totusi, printre toate aceste povesti esuate exista si cateva relatii care s-au inchegat inainte de celebritate.

1. Snoop Dog. Snoop Dog si-a cunoscut sotia, pe Shante, la Polytechnic High School din Long Beach, California cand erau adolescenti. Dupa nasterea celor doi copii, cei doi s-au casatorit in 1997, iar in prezent au trei copii. In mai 2004 Snoop i-a cerut divortul sotiei sale, insa in 2008 cei doi s-au impacat si sunt fericiti pana in prezent.

2. Robin Thicke. Robin Thicke si sotia sa Paula Patton s-au intalnit pentru prima data intr-un club in 1991, cand erau foarte tineri. Cei doi s-au casatorit in 2005, iar peste 5 ani Patton l-a nascut pe fiul lor Julian. Din pacate in acelasi an cuplul a divortat din pricina multiplelor aventuri ale lui Robin.

3. Jeff Daniels. Jeff Daniels si Kathleen Treado s-au cunoscut in timpul liceului in Chelsea, Michigan. Dupa 30 de ani de casatorie cei doi inca dormeaza un cuplu puternic!

4. Celine Dion. Celine l-a cunoscut pe viitorul sau sot, Rene Angelil, cand avea doar 12 ani. Acesta a devenit managerul artistei mai intai, iar dupa 14 ani a devenit si sotul ei. Mariajul lor a durat 21 de ani. Rene a murit la varsta de 73 de ani pe 14 ianuarie 2016.

5. LeBron James. LeBron James si Savannah Brinson s-au casatorit abia in 2013 desi au impreuna doi baieti si sunt impreuna inca din liceu.

6. Eminem. Eminem s-a cunoscut cu Kimberly Anne Scott inca de la varsta de 15 ani. Kim si sora ei au fugit de acasa si s-au mutat la Eminem in timpul liceului. Relatia celor doi a inceput in 1989, iar ei s-au casatorit in 1999, insa au divortat in 2001. In 2006 s-au recasatorit insa in luna Decembrie a aceluiasi an au divortat din nou. A fost o dragoste cu peripetii care a dat nastere fiicei lor Hailie Jade Scott.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top