Connect with us
Conflict intre Taylor Swift si Kanye West

Vedete

Taylor Swift este din nou in razboi cu rapperul Kanye West

Conflictul nu se mai incheie! Taylor Swift este din nou in conflict cu artistul Kanye West

Saptamana trecuta, rapperul Kanye West, sotul lui Kim Kardashian, a afirmat ca el ar fi contribuit la celebritatea cunoscutei Taylor Swift, iar cantareata a tinut sa faca anumite precizari legate de acest subiect.

In timp ce Taylor isi sustinea discursul de acceptare al premiului Grammy pentru Cel mai bun album al anului, blonda a tinut sa evidentieze, facand referire directa la rapper, ca este singura femeie din istorie care a primit acest trofeu de doua ori:

“Vreau sa le transmit tuturor tinerelor ca, de-a lungul vietii lor, vor exista foarte multe persoane care vor incerca sa le umbreasca succesul si sa-si asume creditul pentru realizarile sau faima lor”.

Taylor Swift Grammy 2016

Raspunsul faimoasei artiste de doar 26 de ani vine la scurt timp dupa ce Kanye West a lansat o piesa in care da de inteles ca ar fi intretinut relatii sexuale cu Taylor Swift.

In apararea sa, rapperul Kanye sustine ca versurile melodiei sunt doar simple figuri de stil cu care Taylor ar fi fost de acord in totalitate, cei doi purtand si o discutie telefonica pe acest subiect controversat.

Acesta nu este primul conflict dintre cei doi artisti. In 2009, in timp ce Taylor Swift tinea discursul de acceptare al premiului pentru Cel mai bun video feminin in cadrul Premiilor Video Music Awards, tanara a fost intrerupta in cel mai nepoliticos mod cu putinta de rapper.

La vremea respectiva Kanye West pretindea ca Taylor nu ar fi meritat trofeul, ci Beyonce.

Sursa foto www.bet.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top