Connect with us
Un bărbat dispărut de acasă a fost găsit mort pe marginea drumului, în județul Botoșani. Un dosar penal de moarte suspectă a fost deschis.

Știri

A fost găsit mort pe marginea drumului! Polițiștii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă

Tragedie în județul Botoșani, unde polițiștii au deschis un dosar penal după ce un bărbat dispărut a fost găsit mort.

Un bărbat în vârstă de 73 de ani a fost găsit decedat, duminică dimineaţă, pe marginea unui drum sătesc din localitatea Broscăuţi, după ce zeci de jandarmi, poliţişti şi pompieri l-au căutat pe tot parcursul nopţii.

Bărbatul, din localitatea Satul Nou, a plecat sâmbătă seară de acasă pentru a transporta în câmp, cu o căruţă, nişte coceni de porumb. Alertată că bărbatul nu a revenit la domiciliu, familia a sunat la 112, iar peste 30 de poliţişti, pompieri şi jandarmi au început căutările.

Corpul neînsufleţit al botoşăneanului a fost găsit, duminică dimineaţă, de un taximetrist. Bătrânul era îngheţat, iar cadrele medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă nu au putut face altceva decât să constate decesul.

„Cadavrul a fost preluat de Serviciul Judeţean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

Poliţiştii au deschis un dosar penal de moarte suspectă şi efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor de producere a evenimentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, conform Agerpres.

Te-ar putea interesa și: Accident rutier. Cinci mașini au fost implicate

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, care conducea în stare de ebrietate, a lovit duminică cinci autoturisme parcate regulamentar pe marginea unei străzi din municipiul Buzău.

Tânărul, din localitatea buzoiană Tisău, se întorcea de la o petrecere.

„În timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Unirii, din Buzău, din direcţia Ploieşti către Mărăcineni, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a acroşat cinci autoturisme parcate pe marginea străzii”, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, agentul şef Mihai Drăghiciu.

Potrivit sursei citate, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul conducerii unui autovehicul sub influenţa alcoolului”, a arătat sursa citată.

foto: Gazeta Oltului

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top