Connect with us
soția înșelat cu menajera

Știri

A montat o cameră video să-și urmărească menajera, dar privind imaginile a rămas mască. Ce făcea soția când el nu era acasă

Un bărbat a avut parte de o lovitură dură, chiar de unde se aștepta mai puțin.

S-a întâmplat în Statele Unite ale Americii, după ce un cuplu cu o situație financiară bună a angajat o menajeră care să se ocupe de treburile din casă.

După câteva săptămâni, bărbatul a observat că îi lipsește unul dintre ceasurile la care ținea foarte mult.

A bănuit că menajera l-a furat, dar aceasta a negat cu vehemență că ar fi avut ceva de-a face cu dispariția ceasului.

Bărbatul nu a crezut-o și a decis să monteze în secret o cameră de supraveghere în dormitor.

Ceasul a reapărut după câteva zile, iar capul familiei a crezut că a fost un simplu accident și că nu a căutat bine.

O simplă bănuială a deschis o adevărată cutie a Pandorei într-o familie ce părea că nu se confruntă cu nicio problemă de fidelitate.

Într-o zi, pe când era singur acasă a decis să se uite pe înregistrările camerei de supraveghere și să vadă ce făcea menajera când era singură.

Nu mică i-a fost mirarea să vadă că menajera și soția sa aveau o relație mai apropiată decât credea. Mai exact, cele două au fost surprinse în ipostaze demne de filme pentru adulți, iar bărbatul a rămas șocat văzând că soția sa avea o aventură cu menajera.

„M-am simțit trădat. Nu înteleg de ce nu a împărtășit niciodată cu minte genul acesta de fantezii. Mi-ar fi plăcut să fie deschisă cu mine”, a povestit bărbatul, într-o postare de pe Reddit.

El încă nu a divorțat de soția sa, dar a anunțat că relația lor a luat o pauză, până când va reuși să înțeleagă cine este cu adevărat femeia cu care s-a căsătorit.

Citește și: Un nou tip de înselătorie circulUn nou tip de înselătorie circulă pe Facebook. Ce spun specialiștiiă pe Facebook. Ce spun specialiștii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top