Connect with us
Povestea unei femei care a născut 3 copii în 11 luni. Femeia nu a folosit metode contraceptive în timpul alăptării primului bebeluș.

Știri

A născut 3 copii în 11 luni. Povestea care a devenit exemplu pentru medici

O mamă a rămas însărcinată cu gemeni la șase săptămâni după nașterea primului ei copil, deoarece ea a crezut că nu poate rămâne gravidă în timp ce alăptează.

Eliza Curby de la Sydney, a spus că a fost îngrozită când a aflat că aștepta doi băieți gemeni. Ei au fost concepuți la doar șase săptămâni după nașterea fiicei sale, Charlie.

Ea a spus că nu s-a gândit la metode contraceptive, pentru că a crezut povestea veche, potrivit căreia nu rămâi însărcinată atunci când alăptezi.

Eliza a spus că soțul ei s-a albit la față atunci când l-a anunțat că este din nou gravidă. În plus, surpriza cea mare a venit când amândoi au aflat că nu vor avea unul, ci doi copii.

Povestea mamei, care a născut trei copii într-un singur an

Charlie s-a născut în ianuarie 2016, iar gemenii au sosit în decembrie, în același an.

„Alăptarea nu are legătură cu sexul, sarcina s-a întâmplat, este real. „, a declarat ea pentru Daily. „Am știut că eram însărcinată imediat, pentru că mă trezeam de parcă eram lovită în cap cu o bâtă de baseball.”

Eliza a făcut patru teste de sarcină până să iasă pozitiv. A crezut abia atunci când a mers la medic.

„Am mers la același medic, care mi-a supravegheat sarcina cu Charlie. Când a confirmat sarcina am fost mai emoționată ca niciodată.”

Povestea neobișnuită a Elizei este folosit de către medicul ei atunci când îi sfătuiește pe alți părinții să folosească metode contraceptive după naștere. Asta în situația în care nu-și doresc copii.

Eliza și Ben sunt împreună de doi ani, ceea ce înseamnă că Eliza a fost gravidă aproape întreaga lor relație.

„Multifuncționala” mama, așa cum se autodenumește Eliza, spune că saltul de la un copil la altul face parte dintr-un proces de ajustare. Însă, ea și Ben au rezistat furtunii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top