Connect with us
A scris un mesaj pe pagina sa de socializare și a primit 7 luni de închisoare! Ce le-a spus prietenilor

Știri

A scris un mesaj pe pagina sa de socializare și a primit 7 luni de închisoare! Ce le-a spus prietenilor

O femeie care a scris un mesaj pe o rețea de socializare a primit șapte luni de închisoare.

Femeia din Franța a primit această pedeapsă după ce a scris un mesaj considerat ofensator. Activista pentru drepturile animalelor a declarat că nu are niciun fel de simpatie pentru măcelarul ucis în atacul terorist din Franţa, de săptămâna trecută.

Bărbatul se află printre cele patru victime ucise săptămâna trecută la Trebes. Un bărbat declarat soldat al grupării teroriste Stat Islamic a intrat atunci într-un supermarket.

„Vă şochează că un terorist a omorât un asasin? Eu cred că s-a făcut dreptate.”. A scris femeia, referindu-se la faptul că măcelarul ucidea animale zilnic. Dar mesajul ei nu a fost perceput de toți așa cum voia ea.

Utilizatorii reţelei de socializare care au văzut mesajul au fost scandalizați. Nu a durat mult și mesajul a ajuns rapid în atenţia autorităţilor.

Femeia care a scris mesajul a primit șapte luni de închisoare cu suspendare.

ȘTIRE ASEMĂNĂTOARE: Luare de ostatici într-un supermarket! Un bărbat a împușcat deja un agent

UPDATE 16.00 : Luarea de ostatici din Franța a ajuns la final. Bărbatul considerat a fi din Maroc a fost neutralizat. Doi oameni au fost uciși, anunță autoritățile.

Conform unor surse, ar exista trei morți, unul dintre ei fiind ucis de către suspect înainte de a intra în supermarket.

Stare de alertă în Franța! Un bărbat a luat ostatici mai mulți oameni aflați într-un supermarket.

Bărbatul a atacat o patrulă și a reușit să împuște un agent. Apoi, acesta a intrat într-un supermarket și a luat ostatici. Mai multe focuri de armă au fost auzite.

Sunt trupe speciale la fața locului și poliția care încearcă să îl convingă pe suspect să se predea. Nu se știe cine este acel individ. La ora locală 11.15 s-au auzit primele focuri de armă în localitatea Trebes din sudul Franței, aflată în departamentul Aude, la granița cu Spania, cu o populție de 6000 de locuitori.

Poliția nu a făcut declarații. Se continuă operațiunile înainte să se facă primele declarați. Această luare de ostatici ar fi fost deja revendicată de către gruparea teroristă Stat Islamic.

CITEȘTE ȘI: Tânăr de 30 de ani, ridicat pentru propagandă teroristă! Ce s-a găsit în casa lui
Atac TERORIST cumplit: Cel puțin 155 de morți și 120 de răniți

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top