Connect with us
Abandon în masă la Exatlon! Șapte concurenți au părăsit concursul

TV

Abandon în masă la Exatlon! Șapte concurenți au părăsit concursul

Situație inedită la Exatlon! Șapte concurenți din echipa albastră au decis să abandoneze competiția, după ce au trecut prin momente de groază.

Șapte războinici de la Exatlon Mexic au decis să abandoneze, după ce au fost protagoniștii unui incident aviatic serios, ei fiind la un pas de tragedie.

Vineri seară, echipa României juca un meci internațional împotriva Mexicului. La meci s-a prezentat, însă, doar echipa Faimoșilor de la Exatlon Mexic, motivul fiind explicat de prezentatorul Exatlon Mexic:

„Poate vă întrebați de ce nu îi vedeți aici pe membrii echipei Războinicilor.

Am decis că astăzi echipa Războinicilor să se odihnească și să se destindă, pentru că pe drumul de întoarcere de la recompensa din Punta Cana pe care au câștigat-o la panoul cu bani, unii dintre companionii noștri de călătorie, mai exact patru dintre ei, Isabel, Gonzalo, Paola și Evelyn, dar și șase colegi din echipa de producție au avut parte de o experiență înfricoșătoare în avionul cu care se întorceau. 

Echipa a călătorit cu două zboruri, iar cel în care se aflau Isabel, Gonzalo, Paola și Evelyn a traversat o zonă cu turbulențe. Tocmai am discutat cu ei și mi-au povestit totul.

Am discutat în timp ce luăm prânzul și mi-au spus că, din cauza turbulențelor, a avut loc o defecțiune mecanică. Pentru câteva secunde, viteza avionului a crescut, iar aparatul s-a răsucit la 360 de grade.

Dar mulțumită lui Dumnezeu și Sfintei Fecioare Lupe, pilotul a reușit să stabilizeze avionul și să aterizeze în siguranță pe aeroport”, a spus Antonio Rosique.

După această întâmplare, se pare că șapte concurenți au decis să încheie aventura la Exatlon Mexic, dorind să fie alături de familiile lor, transmite kanald.ro. Aceștia au fost înlocuiți de alți competitori.

Citește și: Ce se întâmplă, începând de miercuri, Cosmin Cernat a făcut marele anunț

Citește și: Războinicul Cătălin, eliminat de la „Exatlon”! Dezvăluirea care i-a uimit pe toți: „În viața de zi cu zi sunt…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top