Connect with us
Accident grav pe Valea Oltului. Microbuz lovit de un tir, ce s-a întâmplat cu pasagerii

Știri

Accident grav pe Valea Oltului. Microbuz lovit de un tir, ce s-a întâmplat cu pasagerii

Accident grav pe Valea Oltului după ce un microbuz a fost lovit de un tir. Un microbuz în care se aflau 14 tineri, care se deplasa, joi, pe Valea Oltului DN 7, pe direcţia Sibiu – Râmnicu Vâlcea, a fost lovit din spate de un TIR.

Acesta nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers faţă de microbuz, o persoană fiind rănită uşor. Potrivit IPJ şi ISU Vâlcea, microbuzul se deplasa regulamentar când a fost lovit din spate de TIR.

În urma impactului autovehiculele au ieșit de pe partea carosabilă, în parcarea unei benzinării (lângă baraj). Un tânăr de 20 de ani a suferit excoriaţii la picioare, însă a refuzat să fie transportat la spital.

Cele 14 persoane au vârste cuprinse între 17 şi 20 de ani. Traficul în zonă se desfăşoară normal.

Citește și Accident grav pe Autostrada Soarelui! Trei autoturisme și un autotren s-au ciocnit în această seară

Accident pe Autostrada Soarelui pe 13 iunie 2018. Sensul spre litoral este oprit. 3 autoturisme și un autotren s-au ciocnit în această seară. Accidentul a avut loc la KM71, sensul spre mare”, a spus Cătălin Bocai de la Centrul Infotrafic pentru digi24.ro.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe A2 Bucureşti – Constanţa traficul este oprit pe sensul către litoral, la kilometrul 71, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme şi un autotren. Două persoane au fost rănite grav. Se fac cercetări pentru a se stabili cauza producerii.

Accidentul s-a produs la ora 19.20, iar traficul a fost oprit în zonă. Centrul Infotrafic recomandă rutele ocolitoare.

Te-ar putea interesa și: Noi probleme pe Autostrada Soarelui. Atenție, pericol de accident

Pericol de accident pe A2 după ce plăcile s-au ridicat din nou. Problema a fost semnalată la kilometrul 20 al Autostrăzii Soarelui. Poliția a decis oprirea circulației pe banda a doua de mers către Constanța.

În acest moment se intervine pentru remedierea problemei.

De această dată, plăcile s-au ridicat în mijlocul şoselei, pe banda a 2-a, nu pe cea de urgenţă, ca acum 3 săptămâni. Pe 25 aprilie acelaşi fenomen a avut loc pe A2.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top