Connect with us
Accident rutier grav: O persoană a murit, alte două au fost rănite

Știri

Accident rutier grav: O persoană a murit, alte două au fost rănite

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a decedat sâmbătă după-amiază, iar două au fost rănite în urma unui accident rutier pe DJ 102 H, între localităţile buzoiene Căldăruşanca şi Pitulicea, din cauza unui şofer care a forţat o depăşire.

„Din primele informaţii, în accident au fost implicate două autovehicule, un autoturism şi o camionetă. Accidentul s-a produs ca urmare a neatenţiei în momentul în care şoferul uneia dintre maşini a efectuat manevra de depăşire”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, agentul şef Mihai Drăghiciu.

Potrivit sursei citate, două persoane rănite din automobil au fost transportate la spital, iar cea de-a treia, şoferul camionetei, a fost resuscitat la faţa locului.

„În ciuda manevrelor de resuscitare, şoferul camionetei, în vârstă de 60 de ani, a decedat”, a mai declarat reprezentantul IPJ Buzău. În acest caz a fost deschis un dosar penal de cercetare.

Un autoturism a avariat un stâlp de electricitate

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată pe DN 7, la kilometrul 190+250 metri, în oraşul Călimăneşti, judeţul Vâlcea, după remedierea problemelor cauzate de avarierea de către un autoturism a unui stâlp electric.

Însă, din cauza unui accident produs pe DN 7, la kilometrul 179+800 metri, în zona localităţii Bujoreni, judeţul Vâlcea, traficul se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ.

Citește și Accident grav în Nădlac. O persoană a murit, cine sunt cei răniți

Citește și Doi bărbați au fost răniți într-un accident cu skijet-ul în Mamaia

Citește și Accident foarte grav, soldat cu moartea unei persoane și rănirea altor patru

Evenimentul, produs pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă între vehicule, în care au fost implicate trei autoturisme, s-a soldat cu rănirea uşoară a unei persoane.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top