Connect with us
Accident rutier pe DN7, în județul Argeș

Știri

Accident rutier pe DN7, în județul Argeș

Accident rutier în această seară în județul Argeș. Cinci autovehicule au fost implicate sâmbătă seară într-un accident rutier petrecut pe DN 7 în judeţul Argeş, fără a exista însă persoane rănite.

Traficul rutier în zonă s-a desfăşurat cu dificultate, formându-se coloane de autovehicule de patru kilometri în ambele sensuri.

Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia rutieră a fost îngreunată pe DN 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea, în zona localităţii Morăreşti, din judeţul Argeş, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate cinci autovehicule.

În urma accidentului nu au existat persoane rănite. În zonă s-au format coloane de autovehicule pe o distanţă de aproximativ patru kilometri în ambele sensuri.

Traficul rutier a revenit la normal după aproximativ o jumătate de oră.

Accidente în mai multe zone din țară

JUDETUL CARAS-SEVERIN: CIRCULATIE ÎNGREUNATA PE DN 6 DIN CAUZA UNUI ACCIDENT RUTIER

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca traficul rutier se desfasoara pe un fir alternativ pe DN 6 Orsova – Caransebes, în zona localitatii Plugova, judetul Caras – Severin, din cauza unui accident rutier.

Impactul dintre un autocamion si un autoturism, produs pe fondul adormirii la volan, s-a soldat cu ranirea usoara a doua persoane.

JUDETUL CLUJ: TRAFIC NORMAL PE DN 1C DIN CAUZA UNUI ACCIDENT RUTIER

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca circulatia se desfasoara în conditii normale pe DN 1C Dej – Cluj-Napoca, la kilometrul 50+800 metri, în zona localitatii Bunesti, judetul Cluj.

Citește și Accident rutier grav: O persoană a murit, alte două au fost rănite

Citește și Accident grav în Nădlac. O persoană a murit, cine sunt cei răniți

Acolo a avut loc un impact între doua autovehicule, soldat cu ranirea usoara a unei persoane.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top