Connect with us
Accidentare groaznică pentru Mihaela Buzărnescu. În ce stare se află românca VIDEO

Știri

Accidentare groaznică pentru Mihaela Buzărnescu. În ce stare se află românca VIDEO

Aflată în cea mai bună formă din carieră, Mihaela Buzărnescu a suferit o accidentare cumplită la Rogers Cup, în meciul cu Elina Svitolina, la scorul de 3-6, 7-6, 3-4.

În setul al treilea al partidei cu jucătoarea din Ucraina, Mihaela a alunecat pe teren și a suferit o accidentare la gleznă. Românca a plâns minute bune pe teren și a fost scoasă cu ajutorul unui scaun cu rotile de pe suprafața de joc.

Chiar înaintea game-ului cu ghinion pentru Buzărnescu, sportiva noastră îi solicitase arbitrului de scaun uscarea terenului, susținând că suprafața a devenit alunecoasă din cauza ploii. Totuși, arbitrul a considerat că terenul nu pune în pericol sănătatea jucătoarelor.

Adversara sa, Elina Svitolina, i-a sărit în ajutor româncei și i-a ținut o pungă cu gheață pentru a stopa creșterea gleznei, până când aceasta a primit ajutor medical.

”Am fost șocată să o văd cu asemenea dureri. Nu știam ce să fac pentru a o ajuta. E cea mai gravă accidentare pe care am văzut-o în carieră. Glezna creștea și se înroșea”, a spus Svitolina în cadrul unei conferințe de presă.

Conform Digi Sport, Mihaela nu ar avea niciun os fracturat, dar prezintă leziuni la nivelul ligamentelor de la glezna dreaptă. Nu se știe încă gravitatea accidentării și cât de lungă va fi perioada de indisponibilitate. 

Ce spune CTP despre accidentarea Mihaelei Buzărnescu

Cristian Tudor Popescu este, însă, sceptic și spune că această după această accidentare, Mihaela nu va mai putea să aibă un sezon bun, având nevoie de mult timp de recuperare.

„Nu cred că este foarte gravă accidentarea, este o entorsă, dar după cât am putut eu să vad, asta îi încheie sezonul Mihaelei Buzărnescu, adică nu cred că va mai putea să aibă o prestație semnificativă la US Open și nici că mai poate ajunge în Turneul Campioanelor”, a declarat CTP.

În vârstă de 30 de ani, Mihaela Buzărnescu este jucătoarea cu cea mai spectaculoasă ascensiune din circuitul WTA. Ea a pornit în anul 2017 în afara top 500 WTA, ajungând acum în primele 20 de jucătoare ale lumii.

Săptămâna trecută, ea a câștigat turneul de la San Jose, primul din cariera sa.

Mihaela a avut în trecut probleme cu accidentările, din această cauză ea nereușind multă vreme să își atingă potențialul maxim.

Citește și: Buzărnescu a câștigat turneul de la San Jose și a intrat în top 20 WTA

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top