Connect with us
Adevaratul mod in care functioneaza karma. Cele 12 legi ale karmei de care nu poti scapa

Știri

Adevăratul mod în care funcționează KARMA. 12 legi ale karmei de care nu poți scăpa

Iată adevaratul mod in care functioneaza cele 12 legi ale karmei in viata ta! Daca reusim sa intelegem cum functioneaza Universul, nu vom face nimic altceva decat sa ne usuram viata dar si sa atragem linistea si bunastarea asupra noastra.

Adevăratul mod în care funcționează KARMA. 12 legi ale karmei de care nu poți scăpa

In lima sanscrita cuvantul karma inseamna : „actiune”. Daca ne gandim putin la ceea ce Newton a spus si anume ca : ” fiecare actiune trebuie sa aibe si o reactie” , atunci inevitabil fiecare actiune a noastra va avea o reactie tot asupra noastra. Din acest motiv faptele noastre bune se vor intoarce catre noi de regula in aceasta viata, sau poate chiar intr-o viata anterioara, deopotriva acelasi lucru se va intampla si cu faptele noastre mai putin bune. Asadar, intr-o alta viata vom suporta consecintele gandurilor si faptelor noastre din vietile anterioare iar acest ciclu se numeste ciclu karmic si are ca scop evolutia a ceea ce se numeste sufletul nostru.

Citește și: Karma zodiilor pana pe 7 septembrie 2019. Începe o perioada excelenta pentru 3 zodii

Pentru a intelege mai bine cum functioneaza cele 12 legi ale karmei, iata ce spunea filozoful austriac Rudolf Steiner : „Dacă urmărim, de exemplu, raza de soare purtătoare de căldură, care cade pe o placă de metal şi o încălzeşte, putem vorbi despre cauză şi efect în ceea ce priveşte lumea exterioară. Dar vom putea spune vreodată că efectul – încălzirea plăcii metalice – decurge din cauza care e constituită de raza caldă de soare? Dacă raza caldă de soare ar purta în ea acest efect, n-ar fi posibil ca ea să încălzească placa metalică, dacă aceasta nu-i vine în întâmpinare. Pentru ca, în lumea fenomenelor, un efect să urmeze după o cauză e necesar ca acestei cauze să-i vină în întâmpinare ceva. Şi nu se poate spune niciodată că un efect decurge dintr-o cauză, dacă în întâmpinarea cauzei nu vine nimic.“

Adevaratul mod in care functioneaza karma

Adevaratul mod in care functioneaza karma

Pentru a intelege mai bine cum functioneaza karma, avem al dispozitie asa numitele ” legi ale karmei ” , acestea fiind in numar de 12.

1. Culegi ceea ce semeni, sau legea cauzei si efectului. Nimic mai simplu de atat, insasi numele legii se spune clar ca vom primi ceea ce oferim.

2. Legea creatiei. Aceasta lege se refera la faptul ca nimic nu este la voia intamplarii si ca suntem inauntru si afara inconjurati de Univers . Prin aceasta lege trebuie sa fim noi insine, ba chiar sa incercam sa ne inconjuram de tot ceea ce vrem sa fie prezent in viata noastra.

3. Legea umilintei. Daca ne uitam si vedem in oricare dintre persoanele din jurul nostru , o trasatura pe care o consideram negativa, atunci noi nu ne com putea concentra la un nivel mai inalt al existentei noastre.

Citește și: HOROSCOP URANIA 24-30 AUGUST 2019. O iubire de-o vara ravaseste inimi. Casa banilor se prabuseste, iar karma are capricii

4. Legea evolutiei. In mod cert, schimbarea inseamna evolutie. Lumea noastra interioara este lumea cea mai importanta ptr noi insine si desigur singura lume pe care o putem schimba. Nu vom putea si nici nu trebuie sa incercam sa ii schimbam pe cei din jurul nostru, daca reusim sa ne schimbam pe noi insine, viata va urma apoi cursul pe care noi il imprimam in lumea noastra interioara.

5. Legea responsabilitatii. Este poate cea mai importanta din cele 12 legi ale karmei. De fiecare data cand se intampla ceva negativ in viata noastra asta inseamna ca se intampla ceva rau si cu noi insine. Tot ceea ce ne inconjoara se oglindeste in noi si si noi ne oglindim in tot ceea ce ne inconjoara. Trebuie sa ne asumam deci responsabilitatea pentru tto ceea ce face si se intampla in viata noastra.

Citește și: Mihai Voropchievici: Karma în dragoste în funcție de zodie

6. Legea conexiunii. Nimic nu este nesemnificativ in viata noastra, totul are un sens sau un scop in Univers. Pentru a ne putea indeplini un anumit scop avem nevoie de fiecare pas din viata noastra pentru a putea merge mai departe. Suntem mereu cponectati la trecut, prezent si mai ales viitor.

7. Legea concentrarii. In mod cert nu ne putem gandi la doua lucruri in acelasi timp. Cand ne gandim la lucrui rele cum ar fi : invidia sau suferinta, nu ne putem gandi si la adevaratele valori spirituale.

8. Legea generozitatii si ospitalitatii. Daca noi credem ca un anumit lucru este adevarat, in acest caz vom fi nevoiti sa demonstram acest lucru mai devreme sau mai tarziu in viata noastra. Acest adevar insa poate fi doar unul particular si nu cel real.

9. Legea aici si acum. Daca ne vom raportam mereu la trecut nu o sa reusim sa fim prezenti in totalitate la momentul actual, adica ACUM. Gandurile trecute ne tin atarnati de trecut si astfel ne impiedica sa visam dar si sa descoperim lucruri noi.

Citește și: Cele 5 zodii cu cea mai bună KARMA. Te numeri printre ele?

10. Legea schimbarii. Schimbarea este in noi insine. Anumite lucruri se vor repeta in viata noastra pana ce intelegem ceea ce trebuie schimbat in drumul vietii nostre.

11. Legea rabdarii si a recompensei. Toate lucrurile de care suntem constienti se vor materializa la momentul potrivit din viata noastra. Tot ceea ce trebuie sa facem este sa avem rabdare si sa fim constienti ca respectivul lucru se va intampla.

12.Legea semnificarii inspiratiei. Ceea ce traim este rezultatul energiei pe care noi o investim in acel ceva, dar si semnificatia pe care o oferim acelui ceva. Practic, primim ceea ce oferim.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top