Connect with us
Adevăratul motiv pentru care ”Insula Iubirii” întârzie să apară! Când începe emisiunea

Știri

Adevăratul motiv pentru care ”Insula Iubirii” întârzie să apară! Când începe emisiunea

Toată lumea se întreabă când începe mult iubita și vizionata emsiune ”Insula Iubirii”! Se pare că cei de la  Click! au aflat ce s-a întâmplat cu adevărat în Thailanda la reality-show-ul matrimonial prezentat de Radu Vâlcan, la Antena 1.

Se pare că producătorii au hotârât că este mai bine să se filmeze două sezoane, 4 şi 5, unul după altul. Sursele Click! au aflat că întreaga echipă s-a deplasat la începutul lunii februarie în Thailanda, iar vreme de 3 săptămâni a filmat sezonul cu numărul patru, care va fi difuzat luna aceasta pe micul ecran.

Apoi, după câteva zile de relaxare, în care toată lumea s-a odihnit, producătorii şi echipa au filmat şi sezonul 5, care probabil va fi dat pe post în primăvara anului 2019.

Care a fost perioada în care a fost filmat noul sezon

Pe contul de Instagram al prezentatorului Radu Vâlcan am văzut că acesta, într-adevăr, a fost plecat de la începutul lui februarie, până în luna martie.

Radu Vâlcan şi-a publicat pe 5 februarie, pe contul de Instagram, că a ajuns în Thailanda, şi apoi pe 14 martie a scris că se întoarce acasă, postând o imagine din avion.

Citește și: Scandal la Insula Iubirii! Trei foști concurenți i-au dat în judecată pe producători

Ispitele masculine şi feminine au fost schimbate în cele două sezoane, ca să nu fie aceleaşi, dar şi că producătorii se gândesc deja la încă un sezon, pe care să-l filmeze anul acesta. Şi asta pentru că reality-show are mare succes, iar fanii au început deja să trimită mesaje la Antena 1, pentru că îşi doresc ca emisiunea să înceapă cât mai curând.

„Este cel mai intens, cel mai tare sezon de până acum. Este ceva ce nu s-a mai văzut, nu numai în această emisiune, ci și în România, o spun cu mâna pe inimă. Sezonul patru va fi cu mult peste așteptările telespectatorilor. Va fi ceva extraordinar”, a mai mărturisit Radu Vâlcan.

2 Comments

2 Comments

  1. camelia

    2018-08-09T13:44:05+03:00 at 13:44

    Cred ca Valcan sufera la greu cand vede atata masturbare mintala din partea unora care la un nivel mintal mediu accepta acest compromis de-a merge in TAILANDA pe banii altuia si a te exhibitiona in diferite etape ale concursului.Prima data cand l-am vazut mi-a creeat o impresie buna,frumos inteligent,familist si cu o prezenta de spirit foate placuta.Dar urmarind cate episoade pe sarite de la aceasta masturbare colectiva mi-am dat seama ca doar un voaiarist si de ce nu onanist functional poate asista la acest spectacol grotesc de proba de fidelitate a unor cupluri alese aleator.Raducu dragalasule daca mai stai mult pe acolo si in caldura aia excesiva devi taticu ca pedofilul de la politie.Un spectacol degradant si o forma de degradare mintala pentru participanti.Nimic educativ sau benefic decat pentru buzunarul lui Raducu.

  2. minodora

    2018-08-09T03:11:44+03:00 at 3:11

    bullshit :)))

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top