Connect with us
Adina Buzatu: Ce i-a spus Răzvan cu 4 ore înainte să moară

Vedete

Adina Buzatu, despre decesul lui Răzvan Ciobanu: Acum se speculează pe tema lucrurilor pe care le-a spus chiar el

Adina Buzatu, creatoare de modă și o apropiată a lui Răzvan Ciobanu, a vorbit luni dimineață, într-o intervenție telefonică la Digi24, despre decesul designerului, într-un grav accident rutier care a avut loc în județul Constanța.

„Nu cred că există explicații, poate doar speculații pentru o astfel de tragedie. Eu sunt convinsă că a fost pur și simplu o nenorocire, a pierdut controlul, pe partea carosabilă se și văd frâne, deci clar că nu se pune problema de sinucidere. Am auzit tot felul de speculații. Probabil oboseala și… soarta. Asta a fost”, a spus Adina Buzatu.

„E o zi nefericită pentru lumea modei și în general pentru toți cei care îi erau cunoscuți. Răzvan era unul dintre oamenii foarte calzi, foarte buni. Băiatul teribil al modei, pentru că era original, era extravagant, dar un prieten de nădejde. Am lucrat ani de zile împreună”, a adăugat ea.

Creatoarea de modă a menționat că îl cunoștea pe Răzvan Ciobanu de când erau tineri, pentru că mama sa i-a fost dirigintă.

Adina Buzatu a povestit că l-a văzut ultima oară chiar ieri, în centrul Bucureștiului, în timp ce se afla în mașină, iar el pe trotuar, însă ultima oară a vorbit cu el în urmă cu două luni.

„Nu am vorbit cu el, era îmbrăcat în negru, cu ochelari negri de soare, dar nu e vreun semn. El tot timpul se îmbrăca în negru. După ce a slăbit începuse să mai poarte alte culori, dar a revenit la negru-alb”.

„Noi doi nu ne-am mai văzut de vreo două luni”, a mai spus stilista.

Adina Buzatu a amintit că Răzvan Ciobanu a avut câteva probleme personale, dar decesul lui „nu are legătură cu asta”.

„El avea mai mult curaj decât alții, a declarat de fiecare dată și problemele pe care le-a avut, și pe vremuri când a avut probleme cu substanțe interzise. A spus verde în față. Poate păcatul lui ăsta a fost, că acum se speculează pe tema lucrurilor pe care le-a spus chiar el. Face parte din grupul oamenilor care a spus spus și tare preferințele sexuale. A ieșit în față cu iubiții de la momentul respectiv. A fost o persoană foarte sinceră și corectă. Ar fi spus dacă avea gânduri sinucigașe, dar nu cred că se pune problema”, a spus creatoarea de modă.

Ea a spus că Răzvan Ciobanu nu circula cu viteză de obicei: „Nu știu să fi circulat cu viteză, să fi exagerat. Probabil că de data asta se grăbea sau era foarte obosit”.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top