Connect with us
Adolescentă violată şi arsă de vie în India. Este al treilea caz în numai o săptămână

Externe

Adolescentă violată şi arsă de vie în India. Este al treilea caz în numai o săptămână

Crimă șocantă în India, după ce o adolescentă a fost violată şi arsă de vie. Este al treilea caz de acest fel, în decurs de numai o săptămână în India.

În vârstă de 16 ani, tânăra a murit în urma arsurilor care i-au fost provocate de un bărbat de 26 de ani pe care ea ameninţa că-l va denunţa propriei sale familii după ce acesta o violase în casa ei, unde se afla singură, în districtul Sagar din statul Madhya Pradesh (centru), a anunţat vineri poliţia indiană.

„Am arestat doi suspecţi. Unul dintre ei este vărul tinerei care l-a informat pe principalul suspect că aceasta se afla singură în casă”, a declarat pentru AFP şeful poliţiei din districtul Sagar, Satyendra Kumar Shukla.

Citește și: Proteste ample în Pakistan, după ce o fetiță a fost violată și arsă de vie

„Principalul acuzat este căsătorit şi are un copil”, a adăugat acesta.

Alte două cazuri similare au avut loc în urmă cu o săptămână în statul Jharkhand (nord-est): una dintre cele două fete violate a murit, iar a doua, în vârstă de 17 ani, este în stare foarte gravă după ce a fost stropită cu benzină şi i s-a dat foc de către un tânăr de 19 ani.

Pedeapsa capitată, instaurată pentru cei care violează copii mai mici de 12 ani

Legislaţia împotriva agresiunilor sexuale nu încetează să fie înăsprită în India după violul colectiv care a avut loc în 2012 în New Delhi şi care a şocat întreaga lume.

Citește și: “Am fost violată de peste 1700 de ori până să împlinesc 12 ani!” Această femeie a povestit coșmarul prin care a trecut

Guvernul indian a instaurat luna trecută pedeapsa capitală pentru violarea de copii mai mici de 12 ani. Această decizie a intervenit în urma violului în grup şi uciderii unei fetiţe musulmane de opt ani în Kathua, în statul Jammu-Caşmir (nord).

Circa 40.000 de violuri au fost semnalate în India în 2016, însă numărul lor ar fi mult mai ridicat dat fiind faptul că astfel de crime sunt ţinute sub tăcere.

Foto: Hepta

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top