Connect with us
Alashkert - CFR Cluj scor live. Meciul live online și rezumat video

Sport

Alashkert – CFR Cluj scor final 0-2. Rezumat video online

Alashkert CFR Cluj scor final 0-2. CFR Cluj a obţinut o victorie fără emoţii pe terenul campioanei Armeniei şi şi-a asigurat în foarte mare măsură calificarea în play-off-ul Europa League.

Ţucudean în minutele 5 şi 38 (din penalty) a adus victoria campioanei României, care ar putea da peste Legia Varşovia sau Dudelange (Luxemburg) în faza următoare a competiţiei.

Rezumat video Alashkert CFR Cluj, scor final 0-2

Stire initiala

Alashkert este campioana Armeniei din ultimii trei ani. Și-a început traseul european în turul I preliminar al Ligii Campionilor, fază în care pierdut ambele meciuri cu Celtic (0-3 acasă și 0-3 în deplasare).

Vezi aici scorul live al meciului!

În turul al doilea preliminar al Europa League, adversarii CFR-ului au trecut cu un scor general de 1-0 de echipa muntenegreană Sutjeska.

Internaționalul armean Edgar Manucharyan pare să fie vedeta acestei echipe, care nu se poate lăuda cu vreun rezultat notabil pe plan european.

Toni Conceicao, antrenorul portughez al campioanei României, nu își subestimează, însă, adversarul și are cuvinte de laudă la adresa armenilor.

„Am avut şansa să-i urmăresc pe armeni în ultimele două meciuri ale lor. Prima concluzie pe care am tras-o este că e o echipă foarte puternică.

Au unul, chiar doi jucători care pot face oricând diferenţa. Este foarte important să fim concentraţi la maxim.

Trebuie să obţinem un rezultat pozitiv, pentru a elimina orice presiune înaintea returului de peste o săptămână. Există o presiune, dar este o presiune pozitivă. 

Este foarte important pentru întreaga echipă să ne calificăm în grupe.

Dacă vom ajunge în play-off, va fi un pic mai dificil. Este o presiune, dar cred că asta ne poate ajuta pe toţi să câştigăm”, a declarat Antonio Conceicao, la conferinţa de presă de dinaintea partidei tur cu Alashkert.

Alashkert CFR Cluj scor live: Echipe probabile

Alashkert: Cancarevic – Zeljkovic, Antonic, Voskanyan, Praznovsky, Yedigaryan – Sekulic, Yedigaryan, Grigoryan, Jefferson – Nenadovic

CFR Cluj: Vâtcă – Manea, Vinicius, Mureşan, Camora – Culio, Hoban, Djokovic – Mailat, Ţucudean, De Luca

Jocul va fi condus de o brigadă de arbitri din Ucraina, cu Serghei Boiko la centru. El va fi ajutat de Victor Matiaș și Alexander Voituk.

Partida începe de la ora 19.00 și este televizată de Digi Sport 1. Meciul poate fi urmărit live online pe site-ul televiziunii sportive, pentru abonații RCS-RDS.

Huff.ro vă ține la curent cu scorul live al partidei și vă oferă rezumatul video.

Citește și: Malmo – CFR Cluj scor final 1-1 Rezumat video. Clujenii, eliminați din Liga Campionilor

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top