Connect with us
ALEGERI LOCALE 2016. Dosar PENAL dupa ce a plecat cu stampila acasa. UNDE S-A INTAMPLAT TOTUL

Alegeri Locale 2020

ALEGERI LOCALE 2016. Dosar PENAL dupa ce a plecat cu stampila acasa. UNDE S-A INTAMPLAT TOTUL

Alegeri locale 2016. Un sef de sectie de vot a plecat acasa cu stampila, iar acum s-a trezit cu un dosar penal.

Incidentul s-a intamplat in Medgidia, judetul Constanta. Seful unei sectii de vot a plecat turmentat sambata seara cu stampila de control acasa.

LIVE TEXT ALEGERI LOCALE 2016. Romanii au 14 ore la dispozitie sa isi aleaga primarul

Acesta a adus stampila azi dimineata. Politistii constantenti au fost anuntati ca respectiva femeie, sefa sectiei cu numarul 252 din oras, era beata aseara si nu mai stia ce a facut cu stampila. Intre timp, aceasta a fost recuperata. Organele de ancheta au deschis un dosar penal pentru neglijenta la serviciu.

ALEGERI LOCALE 2016. Fostul presedinte, Traian Basescu, a votat. Ce a declarat

ALEGERI LOCALE 2016. Suspiciuni de frauda in Navodari

ALEGERI LOCALE 2016. Un alt incident s-a intamplat la Vernesti, in judetul Buzau, acolo unde a fost suspendat procesul de vot la toate cele 7 sectii de vot dupa ce membrii comisiei au observat ca buletinele de vot erau tiparite gresit. Peste un milion si jumatate de romani au votat pana la ora 10:30. Este o prezenta de vot mai mare fata de precedentele alegeri, desfasurate in anul 2008.

Printre politicienii care au votat pana la ora 11 se numara Gabriela Firea, Traian Basescu, Calin Popescu Tariceanu, Nicusor Dan, Vasile Blaga si Alina Gorghiu.

Sectiile de vot se vor inchide la ora 21, atunci cand vom afla primele rezultate ale alegerilor. Fruntasii la vot pana acum sunt locuitorii din Teleorman si Giurgiu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri Locale 2020

To Top