Connect with us
ALEGERI LOCALE 2016. Primarul Aradului, Gheorghe Falca, si-a pierdut buletinul

Alegeri Locale 2020

ALEGERI LOCALE 2016. Primarul Aradului, Gheorghe Falca, si-a pierdut buletinul

ALEGERILE LOCALE 2016. Unul dintre candidatii din acest an, Gheorghe Falca de la Arad, si-a pierdut buletinul inainte sa voteze.

Falca va primi o noua carte de identitate in ziua votului. Acesta s-ar putea sa voteze in urmatoarele minute, anunta Hotnews.ro. Gheorghe Falca si-a refacut de urgenta buletinul in urma incidentului: „Ca orice om mi-am gasit buletinul si trebuie sa mi-l refac pentru ziua de astazi.

Dar eu cred ca se intampla oricarui cetatean astfel de lucruri, este o normalitate, foarte bine ca ghiseele (de la Evidenta Populatiei – n.r.) sunt deschise, o sa apuc la ora 15.00 sa-mi exercit dreptul de vot. Ultima data am umblat cu cartea de identitate cand am avut o deplasare in strainatate in urma cu cateva saptamani bune”.

Pentru municipiului Arad candideaza 10 persoane, iar primarul in functie este considerat favorit la castigarea alegerilor. Romanii pot vota pana la ora 21, ora la care se vor inchide sectiile de votare si la care se vor anunta primele exit-poll-uri.

LIVE TEXT ALEGERI LOCALE 2016. Prezenta la vot pana la ora 12. Bucurestiul, pe ultimul loc

Mircea Ionescu Quintus, in fata sectiei de vot: „Se fura”

ALEGERI LOCALE 2016 – Frauda intr-un oras popular. UN CANDIDAT NU APARE PE BULETINELE DE VOT

La Ploiesti, un om a votat cu Vlad Tepes

Alegerile locale 2016 scot la iveala nemultumurile romanilor fata de actuala clasa politica. Un ploiestean si-a anulat votul punand stampila pe Vlad Tepes, personaj istoric care, evident, nu candideaza in acest an. Vezi mai jos fotografia.

alegeri locale 2016-5

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri Locale 2020

To Top