Connect with us
ALEGERI LOCALE 2016. Suspiciuni de frauda in Navodari

Alegeri Locale 2020

ALEGERI LOCALE 2016. Suspiciuni de frauda in Navodari

ALEGERI LOCALE 2016. Apar primele suspiciuni de frauda din acest an in judetul Constanta. Desi s-a introdus sistemul electronic care detecteaza din timp furturile electorale, la Navodari se pare ca nici tehnologia nu ii poate opri pe cei care vor sa fure la alegeri, acuza participantii anumtiro partide in sectiile de vot.

Pana acum nu s-au raportat probleme majore legate de sistemul electronic de depistare a votului multiplu, insa la sectiile 313, 314, 317, 324, 327 si 334 votarea intarzie. Mai mult, la sectiile 326, 327 si 328 din zona Casei de Cultura au fost gasite mai multe buletine de vot decat ar trebuie sa existe.

ALEGERI LOCALE 2016 – Unde si la ce ora voteaza politicienii in Bucuresti si restul tarii

ALEGERI LOCALE 2016. Atributiile primarului – CE NU ARE VOIE SA FACA SUB NICIO FORMA

ALEGERI LOCALE 2016. PNL este unul din partidele care a semnalat aceste nereguli si a depus pentru sectia 320 o cerere de ridicare a copiei procesului verbal, asa cum prevede legea, insa nu a primit pana acum niciun raspuns oficial.

Pana la ora 10 dimineata au votat peste un milion si jumatate de romani. Judetele fruntase la vot sunt Teleorman si Giurgiu, iar cele codase Harghita si Cluj. Reamintim ca inainte de a vota cetatenii trebuie sa ofere buletinul de vot unui operator IT din sectie pentru a depista daca este prima oara cand voteaza. Acest sistem electronic este conceput pentru evitarea fraudei electorale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri Locale 2020

To Top