Connect with us
Alegeri parlamentare 2016. Ce așteptări au vedetele

Vedete

Alegeri parlamentare 2016. Ce așteptări au vedetele

Alegeri parlamentare 2016. Vedetele au mers la vot, iar acum așteaptă rezultatele, ca toată lumea.

Printre vedetele care au votat se numără Oana Lis, Amalia Năstase, Raluca Bădulescu, Valentina Pelinel și Mihaela Borcea.

Oana Lis: „Am votat cu un bărbat frumos”

Oana Lis chiar a spus cu cine a votat, fără să dea, însă, un nume. Soția fostului primar al Capitalei, Viorel Lis, l-a descris pe cel cu care a votat la deputați.

„Eu, la deputați am votat cu un bărbat frumos, deștept și interesant. Deh, alegeri femeiești”, a scris Oana Lis pe Facebook.

Raluca Bădulescu, Valentina Pelinel, Mihaela Borcea, Amalia Năstase și Maria Constantin sunt convinse că dacă lumea iese în număr mare la vot situația țării se va schimba.

”Eu am așteptările pe care le am din totdeauna. Să văd o prezență la vot pentru că în toate mediile vezi numai nemulțumire, dar când este vorba să se ducă la vot, cunosc și eu oameni care nu se duc la vot, și nu pot să-i înțeleg de ce mai sunt nemulțumiți dacă nu se duc la vot.

CITEȘTE ȘI: Rezultate Alegeri Parlamentare 2016 EXIT POLL Antena 3

Aș vrea să văd că se duce lumea la vot. Dacă ești nemulțumit, du-te și votează și nu mai vota pe ulei, că uleiul ăla ține trei zile. Ați înțeles? Nu ulei, nu zahăr. Se votează cu capul, nu se votează cu burta. Vă rog eu frumos”, a declarat Amalia Năstase pentru Libertatea.

CITEȘTE ȘI: Alegeri parlamentare 2016. Primarul din Baia Mare și-a votat mama. Ce a declarat

„Eu cred că este mai degrabă o obligație să mergem la vot, decât un drept. Sigur, este și un drept, dar cred că este mai ales obligația generației foarte tinere, între 18 și 28-30 de ani, pentru că ei, înainte de a pleca din țara asta, ar trebui să se gândească dacă n-ar fi mai bine să încerce să o schimbe. De fiecare dată când vrem să facem o schimbare putem să o facem prin vot”, a declarat Tudor Chirilă recent la PRO TV.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top