Connect with us
Alegeri parlamentare 2016. Gheorghe Falcă, îngrijorat de votul din Teleorman

Alegeri parlamentare

Alegeri parlamentare 2016. Gheorghe Falcă, îngrijorat de votul din Arad

Alegeri parlamentare 2016. Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, îi îndeamnă pe români să iasă la vot, după ce a văzut prezența masivă la vot de dimineață.

Șeful de campanie al PNL a declarat că prezența la vot este dublă în județul Teleorman față de Arad, iar este este îngrijorător pentru partidul pe care îl conduce. Falcă spune că județele din Banat și Transilvania trebuie să fie în față la prezența la vot.

CITEȘTE ȘI: Alegeri parlamentare 2016 EXIT POLL, prezența la vot în timp real LIVE TEXT

Falcă a votat fără presa de față

Primar de 12 ani, Falcă a mers la vot la alegerile parlamentare din acest an fără să îi anunțe pe jurnaliști. Apoi, acesta a postat pe Facebook un mesaj pentru arădenii care nu au votat încă.

”Aşa cum puteţi vedea, în Teleorman prezenţa este dublă. De aceea cred că Banatul şi Transilvania trebuie să iasă la vot, pentru că noi trebuie să dăm direcţia României. Îi rog să iasă la vot pe oamenii care aduc bunăstare României, pentru a avea întreaga ţară bunăstare. Am votat astăzi pentru a duce modelul Aradului în toată ţara. Am votat astăzi pentru ceea ce înseamnă viitorul nostru în Uniunea Europeană”, a spus Falcă într-un videoclip postat pe rețeaua de socializare.

„Este nevoie ca judeţele model din Banat şi Transilvania să fie în faţă la prezenţa de vot, pentru că în viitor trebuie să urmărim concepţiile acestor judeţe”, a declarat Falcă pentru news.ro.

”Eu am votat pentru a da şansă oamenilor la locuri de muncă, pentru a da şansă familiilor să nu-şi mai piardă copiii în străinătate, pentru a ne menţine în Uniunea Euopeană, pentru a arăta o evoluţie”, a adăugat Falcă.

Județul Arad dispune de 437 de secții de votare, dintre care 115 în municipiul Arad. În jur de 391.749 de arădeni au drept de vot. Pe prezența acestora mizează politicienii din acest județ. Pentru votul de azi au fost tipărite, numai la Arad, 430.950 de exemplare din ambele tipuri de buletin de vot.

CITEȘTE ȘI: Rezultate Alegeri Parlamentare 2016 EXIT POLL

138 de candidați sunt înscriși în cursa pentru Parlament în județul Arad. Doar unul dintre aceștia este independent, Lia Ardelean. Partidele dintre care trebuie să aleagă Aradul sunt UDMR, USR, PMP, PRM, PANR, PSR, PRU, PER, PNL, PSD și ALDE.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri parlamentare

To Top