Connect with us
Alerta cu gaz sarin la Aeroportul Otopeni și Gara de Nord, falsă. Cum și-a motivat apelantul gestul

Știri

Alerta cu gaz sarin la Aeroportul Otopeni și Gara de Nord, falsă. Cum și-a motivat apelantul gestul

Amenințare din partea unui individ care a sunat la 112 și a pretins că a instalat recipiente cu gaz de luptă (sarin) la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” și la Gara de Nord s-a dovedit a fi falsă, anunță IGPR. Apelantul a motivat că are dublă personalitate, potrivit unor surse.

Poliția Română a anunțat, marți seară, că în jurul orei 18.00, un bărbat a apelat numărul unic de urgență 112 și a sesizat faptul că la Gara de Nord și la Aeroportul Internațional Henri Coandă București au fost amplasate dispozitive explozive, dar în urma verificărilor, s-a constatat că amenințarea nu se confirmă.

Surse au declarat pentru MEDIAFAX că apelantul a revenit cu telefon și a afirmat că are dublă personalitate și ca prima personalitate a lui a sunat la 112 să anunțe că a pus ,,bombe”, dar ca el, ,,personalitatea cea bună” și-a dat seama că este o greșeală asta și că s-a gândit să anunțe.

Reprentanții Companiei Naționale Aeroporturi București au anunțat că la ora 17:40, pe numărul unic de urgență 112 a fost primită o amenințare din partea unui individ care pretindea că a instalat recipiente cu gaz de luptă (sarin) la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” și la Gara de Nord. Conform procedurilor în vigoare, la aeroport s-a constituit comitetul de criză, care a analizat situația și a decis măsuri în consecință. Programul curselor aeriene, ca de altfel întreagă activitate pe aeroport, nu au fost afectate.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top