Connect with us
Alertă falsă cu bombă într-un tren. Un bărbat a amenințat că aruncă garnitura în aer

Știri

Alertă falsă cu bombă într-un tren. Un bărbat a amenințat că aruncă garnitura în aer

Un incident a avut loc joi dimineață într-un tren de călători care venea din Predeal cu destinația Ploiești. Un bărbat a amenințat că aruncă în aer trenul și o stație de metrou din București.

Conform informațiilor prezentate de Antena 3, un individ a ameninţat că aruncă în aer trenul şi o staţie de metrou din Capitală, iar apoi a sunat la 112 să anunțe acest lucru.

Trupele speciale au intervenit și l-au ridicat pe bărbat, ducându-l la audieri.

Nu este exclus ca individul turbulent să aibă probleme psihice. Se pare că individul are cunoscute probleme de comportament și a mai cauzat astfel de momente de panică, în trecut.

Accident în Satu Mare cu două autobuze. Planul roșu de intervenție a fost activat

Te-ar putea interesa și: Un tren a lovit o mașină. O femeie a fost grav rănită

Un accident rutier grav s-a produs luni după-amiază în judeţul Constanţa, pe DN 22, în zona localităţii Mihai Viteazu, după ce un autoturism a fost lovit de un tren marfar la trecerea la nivel cu calea ferată Constanţa-Tulcea, o femeie aflată la volanul autoturismului fiind rănită grav.

Potrivit ISU Dobrogea, o femeie în vârstă de 66 de ani a fost extrasă de echipajul de descarcerare al ISU Dobrogea, din interiorul autoturismului lovit de tren, în stare de semiconştienţă, fiind diagnosticată de paramedici cu politraumatism. La faţa locului s-a prezentat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa şi un echipaj SMURD.

La rândul său, Cristina Vasile, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), a informat că accidentul a avut loc, în jurul orei 16,40, pe DN22, la km. 62+700m, după ce femeia aflată la volanul autoturismului marca Opel, dinspre Tulcea către Constanţa, nu a respectat semnificaţia indicatorului Oprire de la trecerea la nivel cu calea ferată, intrând în coliziune cu trenul marfar.

„În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, care se afla singură în autoturism”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top