Connect with us

Știri

Alertă pe Aeroportul Mihai Kogălniceanu! Un avion Blue Air cu 109 pasageri la bord a aterizat de urgență

Un avion cu 109 de pasageri la bord, care trebuia să ajungă la București, a aterizat de urgență, duminică, pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta.

Pilotul a primit permisiunea de a ateriza Aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta.

Potrivit ISU Constanța, a fost o soliciatare de a asigura măsurile specifice la aterizarea avionului, la bordul căruia se aflau 108 pasageri adulți și un bebeluș, precum și 6 membri ai echipajului. Nicio persoană nu a fost rănită, din fericire.

„Am fost anunțați că o aeronavă a companiei Blue Air cu 109 pasageri la bord care se îndrepta de la Larnaca spre Aeroportul Otopeni nu a putut ateriza pe Otopeni din cauză că nu a putut deschide flapsurile și se îndreaptă spre Constanța.

S-a declanșat sistemul de urgență personal. Am chemat pompierii, ambulanțele care au ajuns la timp util. Aeronava a aterizat în siguranță. Totul este bine, în afara oricărui pericol. Deocamdată nu s-a luat o decizie dacă aeronava va mai decola sau nu”, a declarat directorul Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, Bogdan Artagea, pentru ziuadeconstanta.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top