Connect with us
Alessandra Stoicescu a avut ultima emisiune la Antena 3. Cine o va înlocui

TV

Alessandra Stoicescu a avut ultima emisiune la Antena 3. Cine o va înlocui

Jurnalista Alessandra Stoicescu și-a luat rămas bun astăzi de la telespectatori. Realizatoarea emisiunii ”100 de minute” pe care o prezintă de luni până vineri intră în concediul de maternitate. Una dintre cele mai vechi jurnaliste ale trustului Intact va trebui să își întrerupă munca pentru a se ocupa de sarcină.

Alessandra Stoicescu, înlocuită de Cătălina Porumbel

Vedeta a anunțat că este însărcinată în luna martie, chiar la început. În locul ei la pupitrul talk-show-ului de actualitate va fi Cătălina Porumbel, cea care realizează în fiecare weekend, alături de Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru, emisiunea ”Adevăruri ascunse”. Înainte de Antena 3, Alessandra Stoicescu s-a remarcat prezentând Observatorul Antenei 1.

În vârstă de 42 de ani, Alessandra Stoicescu va aduce pe lume primul ei copil, iar emoțiile sunt foarte mari căci la această vârstă indicațiile medicilor sunt la ordinea zilei, iar supravegherea trebuie făcută mai amplu și mai des. Întrebată dacă își dorește un copil, în anul 2014 declara că este una din marile sale dorințe și că lucrează la asta cu partenerul ei de viață.

Prezentatoarea va naște o fetiță

Atunci, în cadrul unui interviu, Sandra a spus că un copil reprezintă pentru ea o mare provocare și o mare responsabilitate totodată, motiv pentru care nu a oferit un răspuns sigur dacă acest copil va veni mai devreme sau mai târziu. De atunci au trecut 5 ani de zile și iată că bebelușul a sosit, probabil în cel mai potrivit moment, căci  nimic nu este întâmplător.

”Ne dorim un copil, dar mai aşteptăm. Momentan, primim sfaturi de la prieteni. Un copil reprezintă o provocare. Trebuie să ţi-o asumi, ţi se schimbă viaţa radical. Şi, plus de asta, nu baţi din palme şi gata copilul… E o decizie pe care o iei şi, în primul rând, se întâmplă când vrea Dumnezeu, nu când vrei tu”, a spus Sandra în 2014. Sandra va naște o fetiță.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top