Connect with us
Alex Bodi a agresat-o pe Bianca Dragușanu

Vedete

Alex Bodi a agresat-o pe Bianca Dragușanu

Bianca Drăgușanu a fost văzută în parcarea unui restaurant din București, din nou în scandal cu Alex Bodi! Imaginile spun totul

Agresiunile continuă în cuplul Bianca Drăgușanu-Alex Bodi și sunt din ce în ce mai grave! În urmă cu puțin timp, vedeta a fost victima unui nou ”atac” al soțului ei, de data aceasta, în apropierea unui restaurant de fițe din Capitală.

Bianca Drăgușanu a fost agresată de Alex Bodi după divorț în văzul tuturor

Oamenii au fost șocați în momentul în care au văzut întreaga scenă! Bianca și Bodi se aflau lângă limuzina lor de lux și se certau, fără să se mai gândească deloc că ar putea fi văzuți de cineva! La un moment dat, lucrurile au degenerat, bărbatul a ridicat tonul și s-a îndreptat amenințător spre ea. Speriată, blonda, îmbrăcată într-o rochie neagră și pantofi cu toc, s-a urcat pe mașină și l-a împins cu piciorul pentru a se apăra de o eventuală agresiune fizică.

Bianca Drăgușanu a fost agresată de Alex Bodi după divorțul pe care presa l-a anunțat săptămâna trecută. Cei doi au depus actele de divorț la notar, iar termenul de separare totală ar fi data de 2 decembrie. Alex Bodi a mărturisit faptul că relația dintre cei doi nu a mai mers și nici nu au putut face ceva în sensul de a avea scopuri comune.

„Relaţia mea cu Bianca s-a încheiat. Am constatat că nu avem intenţii comune, am considerat amândoi că este mai ok. Am depus actele de divorţ, termenul este pe 2 decembrie, avem câteva zile de gândit, dar noi doi am considerat că cel mai este să o luăm pe drumuri separate că nu ajungem la un punct comun. Am ajuns la un nivel prea înalt al relaţiei şi decât să ajungem la alte finaluri sau să ne compromitem, că suntem oameni maturi, am considerat că este mai bine să evităm. Munca mea nu-mi permite să stau prea mult în ţară, ea îşi neglijează job-ul. Noi ne-am promis unul celuilalt ca la următoarea ceartă să se încheie. Am stat de vorbă, nu se poate conforma cu anumite chestii, ea amplifică greşelile mele şi a stabilit că nu merităm niciunul stres şi nervi”, a spus Alex Bodi în exclusivitate pentru Spynews.

Bianca Drăgușanu a fost agresată de Alex Bodi după divorț! ” Este un tip agresiv şi periculos”

Bianca Drăgușanu a fost agresată de Alex Bodi după divorț, însă de-a lungul perioadei în care ea și afaceristul au format un cuplu au circulat nenumărate informații și zvonuri despre tratamentul aplicat de bărbat soției lui. Vedeta ar fi fost ”atinsă” de partenerul de viață de mai multe ori, iar la un moment dat a ajuns chiar și la Urgențe la Spitalul Floreasca în urma unor lovituri de pe urma cărora s-a ales cu o coastă fisurată, spun apropiații. Ba mai mult, în momentul în care Bianca a depus actele de divorț, presa a publicat că Bodi și-ar fi pierdut iarăși cumpătul, iar semnele de pe mână, fotografiate de Drăgușanu și puse pe internet, ar fi de când soțul ei i-ar fi înfipt o furculiță, scos din sărite că se desparte oficial de el.

Bianca Drăgușanu a fost agresată de Alex Bodi după divorț! ”Au fost patru episoade de violență”

„Au fost patru episode de violenţă ieşită din comun într-un an şi patru luni cât a durat această poveste. Bianca a fost bătută şi înşelată de prea multe ori. Alex Bodi este un tip agresiv şi periculos. A avut şi o coastă fisurată şi a ajuns la Urgenţă, iar zilele trecute, când a aflat de divorţ, Alex i-a înfipt furculiţa în mână. În aceste condiții, Bianca nu a avut ce să mai facă decât să-şi dorească un divorţ rapid de soţul agresiv”, a declarat o sursă apropiată Biancăi Drăgușanu pentru click.ro.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top