Connect with us
Alex Bodi, către Bianca Drăgușanu: „Iar a intrat dracu' în tine?”

Vedete

Alex Bodi, adevărul despre presupusa altercație dintre el și Bianca Drăgușanu

Alex Bodi a ales să vorbească și să spună adevărul cu privire la ce s-a întâmplat în seara în care s-a zvonit că a agresat-o pe soția sa, Bianca Drăgușanu. Se pare că adevărul iese la iveală și nu ar fi fost vorba de o agresiune.

Alex Bodi, adevărul despre presupusa altercație dintre el și Bianca Drăgușanu

În urma zvonurilor conform cărora Alex Bodi ar fi agresat-o pe Bianca Drăgușanu în parcarea unui restaurant de lux din București, soțul biancăi a decis să facă declarații. Acesta susține că nu este vorba sub nicio formă de o agresiune și că este acuzat pe nedrept.

Alex Bodi este foarte deranjat de tot ceea ce s-a zvonit și a precizat că, din contra, el a luat-o în brațe pe soția lui și nici vorbă să o strângă de gât. Iată ce a declarat milionarul pentru spynews.ro!

„Nu ştiu de unde sunt aberaţiile astea, dar nu sunt foarte exagerate. De unde au inventat că am strâns-o de gât? Era obosită, o dureau picioarele, la 8 dimineaţa se trezeşte să-şi schimbe buletinul, prietena ei trebuia să plece la aeroport dimineaţă. Din contră, eu voiam să o iau în braţe. De ce nu au povestit că am luat-o în braţe până la maşină?

Citește și: Ramona Bădescu, însărcinată la 50 de ani. Cum arată viitoarea mămică

O să iau avocat şi o să plătească fiecare pentru lucrurile astea. Sunt supus unor acuzaţii care mi se par penibile. Sunt acuzaţii nefondate. Nu există să-i iau eu telefonul, era totul ok, eram cu prietenii noştri. Când am ieşit s-a văzut că am ieşit normal”, a subliniat Alex Bodi.

itește și: Monica Tatoiu, dezvăluiri emoționante – ,,Mama spăla podelele catedralei”

El a mai completat că relația sa cu Bianca Drăgușanu este puțin atipică, însă iubirea lor este de necontestat. „Noi ne-am căsătorit acum o lună, s-au spus atâtea de divorţ. Noi avem poate o iubire mai nebună, dar o avem în felul nostru şi nu trebuie să ne justificăm”, a mai adăugat el.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top