Connect with us
Alexandru Arșinel, prima aniversare fără Stela Popescu: „Uneori mi se pare că ea nu...”

Monden

Alexandru Arșinel, prima aniversare fără Stela Popescu: „Uneori mi se pare că ea nu…”

Alexandru Arşinel a sărbătorit ieri cu lacrimi în ochi, ziua sa de naştere. Este prima aniversare fără regretata artistă şi colegă de scenă, Stela Popescu, după zeci de ani în care au lucrat împreună.

În cadrul emisiunii „Agenţia VIP”, artistul Alexandru Arşinel a vorbit despre regretul pe care îl are cu ocazia aniversării.

Alexandru Arşinel a povestit cât de greu îi este fără jumătatea sa de pe scenă. De asemenea, actorul a dezvăluit şi cum a petrecut această zi aparent tristă.

Citește și: Alexandru Arșinel a făcut dezvăluirea dureroasă, la șase luni de la moartea Stelei Popescu: “Mă uit la poza ei și…

Îmi face o mare bucurie ori de câte ori mă văd cu copiii şi cu nepoţii, şi cu prietenii mei. În ultimul timp mai rar cu prietenii, am început să adunăm ani mai mulţi decât credem că e normal.”, a spus Alexandru Arşinel în emisiunea „Agenţia VIP”.

Este foarte greu să spunem în ce măsură ne lipseşte pentru că nu există o apreciere care să fie foarte aproape, foarte corectă vizavi de ceea ce înseamnă lipsa Stelei Popescu din teatru. Uneori mi se pare că ea nu lipseşte, că este aici cu noi. Aşa a vrut Dumnezeu! Este trist. Ne este greu să credem că nu mai deschide uşa şi nu mai intră cu zâmbetul ei. Îmi este foarte greu să îmi reamintesc ceea ce a însemnat Stela Popescu. Uneori mi se pare că ea nu lipseşte, că este aici cu noi. Aşa a vrut Dumnezeu…”, a adăugat Alexandru Arşinel.

Citește și: Medicii, anunţ OFICIAL despre Arşinel. Care este starea de sănătate a actorului

Și soția lui Alexandru Arșinel are probleme de sănătate

Alexandru Arșinel a fost devastat de dispariția colegei sale de scenă, îndrăgita actriță Stela Popescu. Mai mult, soția lui este imobilizată la pat, iar suferințele recente i-au agravat și lui starea de sănătate.

Artistul a slăbit mult și părea tot mai abătut. El aevitat câteva luni să apară în spațiul public și a fost înlocuit pe scenă, în spectacolele de revistă pe care le avea.

Mai mult decât atât, Marilena, soția sa, are grave probleme de sănătate.

Arșinel a confirmat și el, cu mare tristețe, situația în care se află doamna Marilena.

“Sotia mea a început să aibă probleme de ordin neurologic și să meargă cu greutate. Se sprijina  de un cadru.

Face recuperare, urmează și un tratament extrem de sever. Din păcate, nu se poate opera. Să sperăm că în curând își va reveni, într-o oarecare masura”, dezvăluia actorul în presă anul trecut. Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top