Connect with us
Ana Maria Pantaze, croitoreasa de la Românii au talent, a castigat marele premiu

Românii au talent

Ana Maria Pantaze a spus ce ar face cu marele premiu dacă ar câștiga Românii au talent

Ana Maria Pantaze este o croitoreasă din București cu o voce uimitoare. A reușit să-l cucereasca pe cel mai sever jurat de la Românii au talent care i-a oferit primul Golden Buzz din 2019.

Românii au talent, 8 februarie, Golden Buzz

Nu a cântat niciodată pe o scenă, nu a făcut studii de specialitate, dar muzica a venit în viața ei de când era mică. Locuia deasupra unui club de jazz și acolo a început să se îndrăgostească de muzică.

Apoi a început să meargă la karaoke și așa a ajuns pe scena Românii au talent, a primul butonul de aur (Golden Buzz) care a trimis-o direct în semifinala emisiunii.

Într-un interviu acordat pentru Pro TV, croitoreasa de la Românii au talent a povestit experiența sa.

Ai fost foarte emoționată când Mihai Petre și-a dat Golden Buzz-ul. Ce ai simțit azi, te-ai așteptat vreo clipă să ridici sala în picioare, să ai un așa mare succes?

Încă nu m-am gândit, sincer, la premiu. Întâi să văd dacă ajung în finală și apoi poate că m-aș gândi. Sunt mai multe opțiuni. Una ar fi să ajut pe cineva. Am o prietenă care are un băiețel ce are nevoie de ajutor. Să-l ajut pe el. Și probabil ar mai fi altceva, nu e doar asta. Dar până ajung acolo mai e. Momentan nu mă gândesc la premiu”, a precizat tânăra despre ce ar face cu banii.

Nu mă așteptam, sincer, să iau niciun Golden Buzz, mă așteptam să nu iasă deloc bine, dar a ieșit bine, am avut oameni care m-au susținut și care m-au împins un pic de la spate să am încredere în mine. Nu mă așteptam ca Mihai Petre să îmi dea un Golden Buzz, a fost super, emoțiile au fost mari și sunt și acum”, a spus Ana Maria Pantaze, în cadrul unui interviu Pro TV.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top