Connect with us
Anamaria Prodan se gândește să candidez pentru funcția de președinte al FRF

Vedete

Anamaria Prodan se gândește să candideze pentru funcția de președinte al FRF

Anamaria Prodan este una dintre cele mai de succes femei din România. În anul 2013, Anamaria Prodan Reghecampf a fost desemnată „Managerul anului” în Gala Fanatik și „Managerul anului” în Gala Confidențial. În plus, în același an a primit premiul „Managerul anului” la Gala Ambasad’Or Vip.

Anamaria Prodan vrea să ajungă și mai departe în carieră și a făcut un anunț neașteptat.

„Mă gândesc serios dacă să intru în cursa pentru șefia Federației. Doar că mă gândesc că în momentul ăsta este o nebunie, este un vârtej care trage din ce în ce mai jos fotbalul și ar fi îngrozitor de greu.

Dar aș tăia de la rădăcină tot răul din fotbal. Eu le dau în scris ce vreau să fac, le printez pe ușa federației și chit că mor, dar fac tot. Mă știți, nu sunt pe plan politic, nu mă interesează să fur, nu m-a interesat toată viața. Vreau să tai tot răul, să avem fotbal ca pe vremuri.”, a spus Anamaria Prodan la Sport.ro.

Anamaria Prodan a declarat că atunci când vorbește pentru prima dată cu un fotbalist subiectul abordat sunt femeile din viața lui.

„Când vine un copil la Steaua ştiţi care e primul subiect de discuţie cu el? Femeile! Pentru că știu ce poate să facă o femeie dintr-un bărbat şi dintr-un fotbalist. Îl poate distruge! De-asta trebuie să le cunosc iubitele, să vorbesc cu ele. Eu cunosc tot orașul ăsta, cunosc fiecare fetiță din oraș”, a spus Anamaria Prodan pentru Gazeta Sporturilor.

Anamaaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în 2008. Însă, de atunci antrenor o cere în căsătorie pe Ana Maria în fiecare an, când își sărbătorește ziua de naștere. Așa s-a întâmplat și în acest weekend când antre norul a împlinit 41 de ani.

În fața tuturor invitaților, Reghe a cerut-o pe Anamaria din nou de soție și i-a oferit și un inel.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top