Connect with us
Anchetă în cazul muncitorului decapitat. De ce se bănuieşte că l-au ucis “salvatorii”

Știri

Anchetă în cazul muncitorului decapitat. De ce se bănuieşte că l-au ucis “salvatorii”

Operațiune cu multe semne de întrebare a pompierilor din Brașov, chemați să salveze doi muncitori prinși sub un mal de pământ.

Unul dintre bărbați a fost scos în viață. Dar cel de-al doilea era decapitat când a fost adus la suprafață.

Militarii au folosit și un excavator și nu este exclus că tocmai cupa acestuia să fi mutilat victima.

Procurorii cercetează acum accidentul de muncă, dar și felul în care au intervenit salvatorii.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Accidentul a avut loc pe o proprietate privată din Brașov, unde câțiva muncitori săpau un șanț pentru canalizare. Doi dintre ei, spun martorii, erau urcați pe grămadă de pământ care s-a surpat brusc.

Martor: „Nu erau în șanț! Ei erau pe mal și când a fugit malul s-a dus cu ei.”

Reprezentantul firmei: „A trecut trenul și s-a vibrat aici totul dintr-o dată și s-a surpat pământul. Ei au căzut cu tot cu pământ.”

Unul dintre bărbați nu era acoperit în întregime de tonele de pământ, așa că pompierii, veniți de urgență, au reușit să îl recupereze în viață.

Cât despre colegul lui, nu se știa unde se află. Pentru că există riscul că pereții șanțului să se surpe și să ii prindă și pe salvatori, coordonatorul echipei a hotărât să foloseaca un excavator pentru a securiza zona.

Lucian Marciu, ISU Brașov: „S-a luat decizia de a săpa pereții șanțului în trepte atfel încât să fim siguri că nu se mai petrece o nouă surpare. Din păcate, noi nu avem panouri de susținere în dotarea inspectoratului.”

În cele din urmă, victima a fost scoasă la suprafață. Omul era însă decapitat. Este încă o enigmă dacă mutilarea s-a produs în momentul surpării sau a fost provocată de excavator, în timpul operațiunii de salvare.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top