Connect with us
Anchetatorii au găsit rămășițe umane într-o pădure de lângă Caracal

Știri

Anchetatorii au găsit rămășite umane la locul indicat de Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, i-a dus astăzi pe anchetatori într-un nou loc în care se presupune că ar fi arso pe Luiza, fetița dispărută de 4 luni.

Anchetatorii au găsit oseminte ce par a fi umane și le-au trimis la IML pentru analiza dacă acestea îi aparțin Luizei.

Anchetatorii au găsit, luni, rămășițe umane într-o pădure de lângă Caracal, despre care Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, susține că ar fi ale Luizei Melencu, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că anchetatorii au găsit, luni, într-o pădure de lângă Caracal, rămășițe umane despre care Gheorghe Dincă susține că ar aparține Luizei Melencu, tânăra dispărută în luna aprilie și despre care se presupune că ar fi a doua victimă a bărbatului.

Criminalul din Caracal riscă 25 de ani de pușcărie. Sursa foto: digi24.ro

Criminalul din Caracal riscă 25 de ani de pușcărie. Sursa foto: digi24.ro

Gheorghe Dincă participă, la ora transmiterii știrii, la căutările demarate de procurorii DIICOT și polițiști, bărbatul indicând că rămășițele umane găsite de anchetatori într-o pădure de lângă Caracal ar fi ale Luizei Melencu, potrivit surselor citate.

Luiza Melencu este dispărută din luna aprilie și se presupune că ar a doua victimă a lui Gheorghe Dincă, anchetatorii încercând în ultimele zile să fixeze prezența Luizei la domiciliul bărbatului.

Sâmbătă, procurorii DIICOT au anunțat, oficial, că în urma analizelor Institutului Național de Medicină Legală a oaselor ridicate de la domiciliul lui Gheorghe Dincă, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv al Alexandrei Măceșanu.

Noi probe în cazul crimelor din Caracal, căutate într-un lan de floarea soarelui din localitate

Anchetatorii caută și luni probe noi în cazul crimelor din Caracal, aflându-se într-un lan de floarea soarelui de pe marginea drumului din oraș.

Căutările în lanul de floarea soarelui de pe marginea drumului au fost începute în ultimele zile, iar luni au fost reluate, în paralel cu cele din casa lui Gheorghe Dincă.

Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii căutau în lanul de floarea soarelui telefonul Luizei, fata dispărută în aprilie şi despre care Gheorghe Dincă a spus că a ucis-o. Telefonul era proba care l-ar fi incriminat direct pe Dincă, pe lângă declaraţia sa.

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, participă, luni, la acțiunile de căutare de probe făcute de procurorii DIICOT în casa sa din Caracal.

Luni, la ora 09.00, procurorii DIICOT au început a patra zi de verificări la casa unde Gheorghe Dincă a spus că le-a omorât pe Alexandra și pe Luiza.

Anchetatorii au sigilat, duminică, 15.00 casa lui Gheorghe Dincă și au plecat cu probele pe care le-au ridicat în timpul zilei. Este vorba de probe recoltate din podul casei bărbatului, dar și despre hainele găsite pe un câmp dintre Caracal și Craiova.În urma primelor analize, anchetatorii au stabilit că hainele pe care le-a găsit o femeie în apropierea lanului de floarea-soarelui dintre Caracal și Craiova, unde a fost căutat telefonul Luizei, nu aparțin fetei de 18 ani, din Dioști, despre care Gheorghe Dincă a spus că a omorât-o. Cu toate acestea, hainele, respectiv o pereche de blugi și una de pantaloni scurți de damă, vor fi expertizate în continuare.

Duminică a fost, de altfel, prima zi în care anchetatorii au intrat în casa lui Dincă, primul loc verificat fiind podul. De asemenea, verificări au mai fost făcute și în curtea casei, care are o suprafață de circa cinci hectare.

După ce a participat la perchezițiile locuinței sale din Caracal, Gheoghe Dincă a fost dus în arestul IPJ Olt, de unde a revenit luni.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

2 Comments

2 Comments

  1. Ioan

    2019-08-05T16:39:37+03:00 at 16:39

    Faliment total al asa zisului stat de drept , cu justitie independenta . De fapt , e falimentul reprezentantilor de la la cel mai inalt nivel ;presedinte , prim-ministru , ministri , parlamentari , serviciile secrete , politie , procuratura si toate institutiile conduse de politruci incompetenti , lepre ordinare , tradatori de neam/tara . Daca un criminal nebun , descreierat face lucruri ingrozitoare si isi bate joc de toti/toate , se pisa in capul tuturor cu nonsalanta , iar acestia doar bauna (latra precum cainii la Luna) , fiind total depasiti de situatie , inseamna faliment total. Cred ca ar trebui inchisa aceasta asa zisa tara . Dar cred ca toti cei mentionati sunt complici , ai acestui stat mafioto-securistic (stat paralel/subteran). Cand ma gandesc la resursele bugetare uriase alocate pentru aceste servicii speciale , total incompetente , ma cuprinde o furie iremediabila/irezistibila . Si am auzit ca la rectificarea bugetara se vor suplimenta sumele la aceste servicii seciale , total inutile pentru romanii de rand , luandu-se bani de la sanatate , invatamant , infrastructura , ca asa doreste politrucul Werner „capo di tutti capi”, iar coalitia de la guvernare se supune neconditionat/orbeste ?! !

  2. Nina Mirea

    2019-08-05T16:02:46+03:00 at 16:02

    arso!!! corect ars-o!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top