Connect with us
Andra a vorbit despre operații - „Mi-a fost tare frică de bisturiu”

Știri

Andra a vorbit despre operații – „Mi-a fost tare frică de bisturiu”

S-a spus deseori că după cele două nașteri, Andra ar fi apelat la medicii esteticieni pentru a reveni la formele de dinainte. Andra a vorbit în premieră despre operațiile estetice și a spus adevărul despre micile ajustări.

Astfel, cântăreața le-a răspuns tuturor celor au spus că a apelat la esteticieni pentru o imagine fresh. Viața de artist presupune multe nopți pierdute, turnee, iar acest stil de viață lasă urme pe chipul și corpul artiștilor, care mai apelează la medici pentru a-și păstra imaginea intactă.

ANDRA A DECLARAT CĂ NU A APLELAT PÂNĂ ACUM LA CHIRURGII ESTETICIENI, DAR NU EXCLUDE PE VIITOR ACEASTĂ VARIANTĂ

Andra a declarat că ea încă nu a apelat la intervenții chirurgicale pentru a-și menține imaginea cu care și-a obișnuit fanii. Nu exclude ca la un moment dat să facă acest lucru, dar este speriată de ace și de bisturiu. Până acum a reușit să se păstreze cu ajutorul cremelor, dar a invocat și genele moștenite despre care spune că sunt foarte bune.

 „Am avut noroc ca Mama Natură să țină cu mine, nu m-am schimbat mult și nu am simțit deci nevoia să fac mici ajustări. Folosesc cosmetice de calitate, sigur ajută și ele. Dar nu exclud asta pe viitor. Poate peste 10 ani voi vrea o intervenție sau injecții ca să mă simt mai bine când mă uit în oglindă, însă nu știu cum aș trece peste frica mea de ace și bisturiu. Sunt îngrozită de ele. Ar trebui să fiu foarte, foarte motivată să mă las pe mâinile unui medic.”, a declarat Andra într-un interviu pentru Viva.

Andra și Cătălin Măruță formează un cuplu de mulți ani. Ei s-au căsătorit pe 23 august 2008, chiar de ziua Andrei. Pe 16 martie 2011, cei doi au devenit părinți când a venit pe lume David. Pe 23 iulie 2015, artista a dat naștere celui de-al doilea său copil, o fetiță, care a primit numele Eva Maria Ioana.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

1 Comment

1 Comment

  1. Ana

    2019-03-28T14:05:56+02:00 at 14:05

    s-a ingrasat chiar daca recunoaste sau nu, cu bani poti face operatii dar mai multa satisfactie ai daca slabesti prin fortele proprii vorba aia bani de sala de sport are deci la treaba cu lenesa

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top