Connect with us
Dupa zvonurile din ultima vreme conform carora ar fi insarcinata, Andra Maruta a decis sa comenteze aceste informatii.

Vedete

Andra rupe tacerea! Ce spune despre sarcina

Catalin si Andra Maruta au facut nunta in anul 2008, iar de atunci formeaza una dintre cele mai populare familii din showbizz-ul romanesc.

Cei doi au impreuna 2 copii, pe David in varsta de 5 ani şi pe micuta Eva Maria, in varsta de 1 an. In ultima vreme, in presa mondena au aparut informatii cu privire la faptul ca Andra ar fi insarcinata.

Citeste si: VEZI aici CEL MAI FRESH VIDEOCLIP semnat ANDRA! In ce limba canta sotia lui Maruta

Intr-un interviu acordat revistei Ciao! Andra Maruta a decis sa comenteze aceste zvonuri.

„Eu nu sunt genul de om care isi tine viata de familie intr-un secret continuu, dimpotriva. Daca eram insarcinata, as fi recunoscut din prima zi in care medicul mi-ar fi confirmat. Dar acum, totul a pornit in gluma de la o emisiune TV, apoi presa zilnic a speculat acest lucru, fara ca macar sa ma intrebe… Avem doi copii minunati, nu avem un plan ferm legat de cati copii vom mai avea, daca Dumnezeu va decide ca ne mai trebuie inca unul, in casa si in inima noastra exista loc suficient. Daca nu, ne consideram oricum niste parinti care nu au ce sa reproseze destinului“, a declarat Andra.

Citeste si: Fotografii de la botezul fiicei sotilor Maruta

„Sigur ca ma simt binecuvantata de un destin care, fara indoiala, in parte mi-a fost daruit, iar in rest mi l-am construit cu multa munca. Nu am indraznit niciodata sa visez mult, brusc sau fara argumente. Am crescut intr-o familie in care modestia a fost o biblie a sufletului, daca pot sa spun asa“, a mai adaugat cantareata.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top