Connect with us
Horia Brenciu îl înlocuiește pe Florin Călinescu la „Românii au talent”, Va fi jurat și la „Vocea României”!

TV

Andra pleacă de la Vocea României! Horia Brenciu o înlocuiește în juriu

Andra pleacă din juriul show-ului de muzică de la Pro TV, Vocea României. Anunțul a fost făcut chiar de noul jurat, care a mai fost pe scaunele show-ului. Este vorba de Horia Brenciu care revine la Pro TV după o „plimbare” pe la Antena 1.

Deși nu s-au dat explicații din partea Pro TV, referitoare la plecarea Andrei din postul de jurat, gurile rele susțin că încearcă să resusciteze show-ul pentru că nu mai performează în audiențe.

UPDATE – Andra dată afară de la Vocea României. SURSE: motivul real pentru care a fost scoasă din show

Horia Brenciu Jurat la Vocea României

Într-o postare pe pagina sa de Facebook Horia Brenciu și-a anunțat fanii cu bucurie de întoarcerea la Pro TV. Iată mesajul lasat de Horia Brenciu pe Facebook.

Dragii mei, m-am întors la VOCEA ROMÂNIEI! Am parte de un nou început, unul plin de emoții pentru mine. Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi profesional in ultimii 5 ani. Le mulțumesc Deliei (ma voi gândi din când in când la zâmbetul tău seducător), lui Carla’s Dreams și mai ales lui Stefan (imi va lipsi ritmul de rock’n’roll). Mulțumesc tuturor echipelor de producție care mi-au făcut viața ușoară si frumoasa in acești ultimi 5 ani.

De azi, pornesc cu încredere pe un nou drum aparent cunoscut, dar plin de provocări. Salut cu entuziasm echipa de la Vocea României! Ma reîntâlnesc cu fratele meu, Zâmbărețul, de-abia aștept s-o cunosc pe fermecătoarea Irina Rimes și sper sa am un dialog spumos cu Tudor… De Bartoș, ce sa mai zic?! Chiar mi-a fost dor… 🙂

Concurentii mei au câștigat de 2 ori Vocea României si sunt hotărât sa nu mai pierd niciun trofeu. Dacă ma uit la toți anii de televiziune, din 1993 încoace, trag o sigura concluzie: sunt un tip norocos. Recunosc asta! Viața mea e un montagne rousse. Și-mi place. Sper că vă va plăcea și vouă… 🙂 Ne vedem, așadar, din toamna, la Pro TV.”, a scris Horia Brenciu pe Facebook.

PRO TV prezintă antrenorii sezonului 9 Vocea României! Horia Brenciu revine în show!

PRO TV prezintă antrenorii sezonului 9 Vocea României! Horia Brenciu revine în show!

De a plecat Andra de la Vocea României?

PR-ul Pro TV nu a dorit să comenteze despre plecarea Andrei și ne-au pus să citim comunicatul de pe site. Unde nu este specificat nimic despre motivele care au stat la baza acestei decizii. Reprezentații Andrei spun că artista are un program foarte încărcat, o parte din an este „prinsă” cu Românii au talent și Andra are nevoie de mai mult timp liber pentru a sta cu familia.

A fost un răspuns clasic, oferit atunci când nu se doresc comunicate motivele.

Pro TV despre plecarea Andrei și revenirea lui Brenciu la Vocea

”Revenirea la Vocea României este neașteptată, binevenită și, recunosc, emoționantă. În acest sezon voi fi calm, liniștit, nu mă voi mișca de pe scaun, nu mă voi certa cu nimeni și sub nicio formă nu voi cânta din când în când cu band-ul emisiunii. Voi fi precum un maestru yoghin. Voi căuta o voce nouă, plină de viață, o voce care să-mi aducă cel de-al treilea titlu.”, a declarat Horia Brenciu.

Va fi o luptă aprigă pentru trofeu în sezonul 9! Irina, Smiley și Tudor pleacă și ei la drum cu gânduri învingătoare și cu dorința de a avea în echipă câștigătorul Vocea României.”

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top