Connect with us
Andreea Bălan a facut stop cardio-respirator în timp ce năștea. Ce spun medicii

Vedete

Andreea Bălan a facut stop cardio-respirator în timp ce năștea. Ce spun medicii

Andreea Bălan a născut, prin cezariană, luni, 4 martie, cea de-a doua fetiță, pe nume Clara Maria. Nașterea nu a fost lipsită de probleme, vedeta făcând stop cardio-respirator în timp ce se afla pe masa medicilor. Vestea a fost confirmată de iubitul proaspetei mămici, care a vorbit despre clipele grele prin care a trecut.

După ce a făcut stop cardio-respirator, e nevoie ca starea de sănătate a Andreei Bălan să fie reevaluată

„În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că într-adevar, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă, iar echipa medicală, care s-a comportat ireproşabil, este alături de noi.

Fetiţa noastra, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg. Vă mulţumim pentru mesaje şi vă vom ţine la curent cu starea de sănătate a Andreei. Vă mulţumesc, George Burcea”, a scris actorul George Burcea, pe contul său de socializare.

Știri despre stop cardio respirator Andreea Balan

”Este o modă a cezarienelor în România și iată că tipul de intervenție presupune riscuri”

În prezent, artista este în afara oricărui pericol, iar medicii au fost stăpâni pe situație, însă atrag atenția asupra cezarienelor. „Va fi nevoie de o reevaluare a stării de sănătate. Orice pacient de acest tip presupune o reevaluare pentru că este un semnal de alarmă, chiar dacă e o stare de sănătate aparentă.

Bănuiesc că medicii au intervenit și au resuscitat la timp, mai ales că a fost în timpul unei intervenții chirurgicale și medicii erau acolo. Este o modă a cezarienelor în România și iată că și acest tip de intervenție presupune riscuri”, a explicat medicul Tudor Ciuhodaru, la Antena Stars.

De altfel, Andreea s-a declarat îngrijorată și înainte de operație, declarând pentru spynews.ro că are mari emoții. „Sunt foarte pregătită, ştiu la ce să mă aştept, dar am emoţii, chiar dacă am mai trecut prin asta. Vreau să fiu sănătoasă, să fie totul în regulă, să văd că este bine. M-am îmbrăcat aşa pentru că este ultima burtică. M-am îmbrăcat mulat. Aia mică mi-a spus să-i aduc ciocolată şi bomboane. Şi eu i-am spus. Fetiţă? Iar ea a spus băiat. George va asista la naştere de afară, de pe un geam. Nu va fi în interior”, a spus Andreea înainte de naștere.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top