Connect with us
Andreea Bălan, mesaj tulburător după crimele din Caracal! „Am plâns când am ascultat vocea Alexandrei”

Vedete

Andreea Bălan a fost operată din nou de urgență. S-a trezit într-o baltă de sânge după complicațiile suferite la naștere

Andreea Bălan a fost operată din nou de urgență, după ce a trecut prin cel mai greu episod din viața sa, în urma căruia și-ar fi putut lăsa fiicele fără mamă, un stop cardio-respirator. Potrivit spynews.ro, artista a mai trăit clipe de panică și după incidentul menționat mai sus.

Andreea Bălan a fost operată din nou de urgență

Interpreta s-a trezit în mijlocul nopții pe mâinile medicilor după ce s-a trezit într-o baltă de sânge. Aceasta a ajuns de ugență la spitalul Sanador, clinica unde a și născut, cu toate că nici nu au trecut două săptămâni de la celelalte intervenții. Ceea ce a atras atenția tuturor a fost faptul că solista a postat o imagine, în care este alături de fiica sa cea mare, Ella, amândouă fiind prezente la spital.

Detalii AICI.


Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top