Connect with us
Andreea Bălan, mesaj tulburător după crimele din Caracal! „Am plâns când am ascultat vocea Alexandrei”

Știri

Andreea Balan a spus până la urmă ce s-a întâmplat: „Era să îmi pierd și fetița”

Andreea Bălan și-a revenit după ce a suferit un stop-cardiac, în timpul operației de cezariană. Vedeta a povestit tot ce s-a întâmplat pe patul de spital, atât cât își amintește, deoarece a fost inconștientă timp de 20 de ore.

Situația ei a fost gestionată cu maxim profesionalism de excepționala echipă de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România.

„Imediat după ce am pupat-o pe fetiță am intrat stop cardio-respirator și a început resuscitarea. Mi s-au administrat medicamente și cred că medicamentele m-au făcut să uit ceea ce s-a întâmplat cu cinci minute înainte. Această problemă nu se întâmplă doar la cezariană.

Se poate întâmpla și când naște natural și acel lichid ajunge în fluxul sanguin (…) Un minut a durat resuscitarea. După ce m-au cusut, m-au redeschis pentru că am început să sângerez și au început să curețe tot ce era acolo.

Am făcut două RMN-uri, tot felul de analize și în continuare fac. Cele mai importante sunt aceste RMN-uri să vadă dacă am ceva la creier. Au ieșit bine”, a spus Andreea Bălan.

“Este foarte cuminte. E frumoasă şi are mult păr. A avut 3.190 kg la naştere şi a mai luat ceva în greutate. Am şi inceput sa alăptez, abia astăzi (n.r.: joi, 7 martie).

Am stat patru nopţi aşa cum am convenit de la început şi mâine mă externez. Medicii mi-au spus că am văzut-o şi că am plâns de fericire când mi-au arătat-o, dar eu nu îmi mai aduc aminte nimic.

Doamna doctor îmi închisese operaţia, dar am început să sângerez şi deja eram în stop cardio-respirator, aşa că m-au deschis la loc ca să cureţe tot. O ruptură uterină este mai greu de reparat. Acum singurele restricţii pe care le am sunt cele privind închiderea tăieturii.

Asta va dura probabil 2 luni. Peste 4 luni o să pot să dansez, iar la 6 luni să fac prize cu Petrişor”, a declarat cântăreața în cadrul late night show-ului “Xtra Night Show”.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top