Connect with us
Andreea Bănică a pășit în platoul emisunii "Bravo, ai stil" pentru prima oară în calitate de prezentator al show-ului de fashion de la Kanal D.

TV

Andreea Bănică, prima apariție în platoul „Bravo, si stil!” în calitate de prezentatoare a emisiunii

Andreea Banica a pasit ieri pentru prima data in platoul „Bravo, ai stil!”, in calitate de prezentatoare a show-ului. Vedeta a facut cunostinta cu membrii echipei, a discutat in culise cu juratii si, pe scena <Bravo, ai stil!>, a preluat stafeta de la Ilinca Vandici.

„Am fost foarte emotionata, <Bravo, ai stil!>  este o emisiunea care a devenit un adevarat fenomen, ma bucur enorm sa fac parte din acest proiect ambitios si unic din Romania. II admir pe jurati si apreciez faptul ca in cadrul acestui show se formeaza adevarate personalitati. Fetele care reusesc sa treaca prin aceasta competitie evolueaza foarte mult, nu numai din punct de vedere al alegerilor vestimentare, ci si al caracterului. Nu e usor sa convingi juriul, publicul,  dar si pe contracandidate ca esti foarte bun in ceea ce spui, alegi”, a declarat Andreea Banica.

Andreea Banica este una dintre cele mai indragite artiste din Romania, si-a consolidat pozitia in topul celor mai bine vandute artiste, a fost de nenumarate ori pe primul loc in clasamentele muzicale romanesti si a obtinut o serie de premii care i-au certificat valoarea de-a lungul anilor. Aparitiile ei vestimentare, atat pe scena, cat si in videoclipuri si  la evenimente,  au uimit si cucerit prin prospetime si prin stilul inconfundabil.

Andreea Banica a mai prezentat la in 2009, la Kanal D, emisiunea „In papuci de vedeta”, un reality show care isi propunea sa puna oameni obisnuiti in diverse situatii cu care se confrunta vedetele: repetitii, inregistrari, nopti intregi petrecute in studiouri. La finalul acestor „incercari”, protagonistii experimentelor intelegeau ca pretul celebritatii este unul foarte mare.

Editia „Bravo, ai stil!” in care isi face aparitia Andreea Banica va fi difuzata sambata aceasta, de la ora 22:00.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top